Czułość
|
2008-05-13, 22:24:50
Czułość
|
|||
|
|||
Usmiecham się słońcem w Twe źrenice,
Ciepłem spojrzenia znów się zachwycę, życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-13, 23:44:21
|
|||
|
|||
uśmiecham się słońcem w Twe źrenice,
ciepłem spojrzenia znów się zachwycę a ja odpowiem rozmarzonym wzrokiem płynącym na niebie miłości, uczucia obłokiem, zachwyceniem, radością, czułosci wzlotem, Tak bliscy sobie, czekając co nastąpi potem życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-14, 03:08:44
|
|||
|
|||
ciepłem spojrzenia znów się zachwycę a ja odpowiem rozmarzonym wzrokiem płynącym na niebie miłości, tajemnym obłokiem, zachwyceniem, radością, czułości wzlotem, tak bliscy sobie, czekając co nastąpi potem, nieświadomi rozbudzonym się uczuciem wniknęli w jedność ciała i jedną wspólną duszę. kocham cię życie |
|||
2008-05-14, 10:56:31
|
|||
|
|||
ciepłem spojrzenia znów się zachwycę a ja odpowiem rozmarzonym wzrokiem płynącym na niebie miłości, tajemnym obłokiem, zachwyceniem, radością, czułości wzlotem, tak bliscy sobie, czekając co nastąpi potem, nieświadomi rozbudzonym się uczuciem wniknęli w jedność ciała i jedną wspólną duszę ponad chmurami ponad gwiazdami gdzie nasze myśli wciąż błądzą może los sprawi że znów się spotkamy a drżące dłonie powitać się zdążą w pierwszej zwrotce poprawiłam tylko uczucia obłokiem na tajemnym obłokiem, żeby to uczucie sie nie plątało jeszcze w drugiej zwrotce kocham cię życie |
|||
2008-05-14, 13:03:02
|
|||
|
|||
ciepłem spojrzenia znów się zachwycę a ja odpowiem rozmarzonym wzrokiem płynącym na niebie miłości, tajemnym obłokiem, zachwyceniem, radością, czułości wzlotem, tak bliscy sobie, czekając co nastąpi potem, nieświadomi rozbudzonym się uczuciem wniknęli w jedność ciała i jedną wspólną duszę ponad chmurami ponad gwiazdami gdzie nasze myśli wciąż błądzą może los sprawi że znów się spotkamy a drżące dłonie powitać się zdążą namiętne usta znów poczują Twój smak wiedząc, że już zwsze będzie tak okryty falami spływających włosów Uniesiemy się, daleko od ludzkich głosów życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-14, 14:39:19
|
|||
|
|||
trochę wygładziłam całość, zlikwidowałam przecinki i duże litery i zmieniałam niektóre wyrazy tworzące powtórki....
uśmiecham się słońcem w twe źrenice ciepłem spojrzenia znów się zachwycę a ja odpowiem rozmarzonym wzrokiem płynącym na niebie miłości tajemnym obłokiem zachwyceniem radością czułości wzlotem tak bliscy sobie czekając co nastąpi potem nieświadomi rozbudzonym się uczuciem wnikniemy w jedność ciała i jedną wspólną duszę ponad chmurami ponad gwiazdami gdzie rozkochane myśli wciąż błądzą może los sprawi że gdzieś się spotkamy a drżące dłonie powitać się zdążą namiętne usta znów poczują twój smak wiedząc że już zawsze pozostanie tak okryty falami spływających włosów uniesiemy się ponad granicę głosów kocham cię życie |
|||
2008-05-14, 21:25:49
|
|||
|
|||
uśmiech ślę słońcem w twoje źrenice
ciepłem spojrzenia znów się zachwycę ja rozmarzonym odpowiem wzrokiem płynie do ciebie uczuć obłokiem zachwyceniem radością czułości wzlotem tak bliscy sobie czekając co nastąpi potem nieświadomi rozbudzonym się uczuciem wnikniemy w jedność ciała i jedną wspólną duszę ponad chmurami ponad gwiazdami gdzie rozkochane myśli wciąż błądzą może los sprawi że gdzieś się spotkamy a drżące dłonie powitać się zdążą namiętne usta znów poczują twój smak wiedząc że już zawsze pozostanie tak okryty falami spływających włosów uniesiemy się ponad granicę głosów by nieboskłon jasność naszą pokazał jak Stella Maris kurs miłości wskazał zagubionym bo wciąż ich przeciez tylu w nieśmiałości zamkniętych profilu życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości