Poranek
|
2008-05-15, 10:32:43
Poranek
|
|||
|
|||
ciepłym promieniem budzi mnie świt
tak pięknego poranka nie widział nikt życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-15, 14:40:34
|
|||
|
|||
tęsknie na kwiatach rosy krople drżą tak pięknego poranka nie widział nikt serdecznie witam go radości łzą w powietrzu można poczuć juz wiosnę po policzku szczęscia już plynie druga łza myśli nasze są takie wzniosłe, radosne ze słońcem i błękitem nieba uśmiech trwa życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-15, 21:54:05
|
|||
|
|||
tęsknie na kwiatach rosy krople drżą tak pięknego poranka nie widział nikt serdecznie witam go radości łzą w powietrzu można poczuć juz wiosnę po policzku szczęscia już plynie druga łza myśli nasze są takie wzniosłe, radosne ze słońcem i błękitem nieba uśmiech trwa budząca się ze snu przyroda nęci Swą soczystością, pierwszymi kwiatkami trzecia łza już się w oku kręci zostań proszę .. na zawsze z nami życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-16, 00:02:33
|
|||
|
|||
a miało byc wspólnie ......
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-16, 00:35:33
|
|||
|
|||
tęsknotą, na kwiatach rosy miłosne krople tak pięknego poranka nie widział nikt Witam go łzą, gdy płaczą zimowe sople w powietrzu można poczuć dziś wiosnę po policzku szczęścia płynie druga łza myśli nasze takie wzniosłe, radosne ze słońcem i błękitem nieba uśmiech trwa budząca się ze snu przyroda zaprasza swą soczystością, pierwszymi kwiatkami trzecią łzą policzek chłodem już zrasza zostań proszę .. na zawsze z nami życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-05-16, 10:43:56
|
|||
|
|||
tęsknotą, na kwiatach rosy miłosne krople tak pięknego poranka nie widział nikt Witam go łzą, gdy płaczą zimowe sople w powietrzu można poczuć dziś wiosnę po policzku szczęścia płynie druga łza myśli nasze takie wzniosłe, radosne ze słońcem i błękitem nieba uśmiech trwa budząca się ze snu przyroda zaprasza swą soczystością, pierwszymi kwiatkami trzecią łzą policzek chłodem już zrasza zostań proszę .. na zawsze z nami nie zostanę z wami na zawsze lato ma też swoje prawa jednak za rok powróce w krasie będze dla was bardziej łaskawa Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-05-16, 19:44:13
|
|||
|
|||
i koniec kropka :-)
|
|||
2008-05-18, 21:53:54
|
|||
|
|||
tęsknotą, na kwiatach rosy miłosne krople tak pięknego poranka nie widział nikt Witam go łzą, gdy płaczą zimowe sople w powietrzu można poczuć dziś wiosnę po policzku szczęścia płynie druga łza myśli nasze takie wzniosłe, radosne ze słońcem i błękitem nieba uśmiech trwa budząca się ze snu przyroda zaprasza swą soczystością, pierwszymi kwiatkami trzecią łzą policzek chłodem już zrasza zostań proszę .. na zawsze z nami Obudzić Ciebie myśl ta mnie nęci podziwiać razem ten piękny poranek czwarta łza juz w oku się kręci Tuleni miłością idziemy na ganek nie zostanę z wami na zawsze lato ma też swoje prawa jednak za rok powróce w krasie będąc dla was bardziej łaskawa życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości