Nienasycenie
|
2008-09-16, 23:39:18
Nienasycenie
|
|||
|
|||
Spadające gwiazdy niebo rozjaśniają,
kołaczą się w wyobraźni myślami radości i smutki swą łuną zdradzają płyną zamkniętymi w duszy obrazami żar rozpalonej skóry delikatnością pierwsza łza policzkiem płynąca słowa wezbrane gorącą miłością chwila rozstania jak nóż radość tnąca oczekiwanie by móc się przytulić drżącą dłonią, płynącej łzy, przerwać bieg do snu pocałunkami swymi tulić pozostać tam, gdzie szczęście obmywa brzeg falami iskier ciała rozpalone a czas zatrzymany w swym szaleństwie zmysłowym tańcem wciąż nienasycone w okruchu - naszego raju maleństwie ... życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-09-17, 13:59:06
|
|||
|
|||
i co tu napisac brawo Tomku piekny wiersz
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-09-17, 21:15:31
|
|||
|
|||
cóż za słodkie słowo : Nienasycenie
jak zwykle Tomuś interpunkcje pogoniłam hen...daleko tylko nie bij :-( spadające gwiazdy niebo rozjaśniają kołaczą się w wyobraźni myślami radości i smutki swą łuną zdradzają płyną zamkniętymi w duszy obrazami żar rozpalonej skóry delikatnością pierwsza łza policzkiem płynąca słowa wezbrane gorącą miłością chwila rozstania jak nóż radość tnąca oczekiwanie by móc się przytulić drżącą dłonią płynącej łzy przerwać bieg do snu pocałunkami swymi tulić pozostać tam - gdzie szczęście obmywa brzeg falami iskier ciała rozpalone a czas zatrzymany w swym szaleństwie zmysłowym tańcem wciąż nienasycone w okruchu - naszego raju maleństwie bardzo mi sie podoba wiersz |
|||
2008-09-17, 21:21:35
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):A ja to Wam powiem, że mnie "boli" zawsze...brak średniówki w jednym miejscu to pomóż - przestanie boleć |
|||
2008-09-17, 22:03:24
|
|||
|
|||
Podoba mi sie taka mała zmianka
Ninoczko staram sie i na tym nie poprzestanę ... życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-09-17, 22:07:24
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Ginsana napisał(a):to pomóż - przestanie boleć no koleżanko powinnaś pamiętać kiedy i nic nie wymajstrowaliśmy, nie migaj sie tylko pomóż |
|||
2008-09-17, 22:10:24
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):To Małe_P jest autorem, nie ja matuś jedyna tyś królowa angielska czy co? na kolanach trza cię prosić ? pomóż Tomusiowi i juz |
|||
2008-09-17, 22:25:47
|
|||
|
|||
Dziewczyny spokojnie .... bo zacznę wszystko wstawiać do fabryki
Nie wszystko musi być naj a ja się wciąz uczę .. chyba pilnie .. i czytam z uwagą Wasze posty życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-09-17, 22:30:15
|
|||
|
|||
ależ my jesteśmy spokojne my tak sobie tylko gaworzymy po przyjacielsku
|
|||
2008-09-17, 23:14:02
|
|||
|
|||
mam taką nadzieję ....
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-09-18, 12:43:35
|
|||
|
|||
ha ha ha .. Chcesz bym wszystko zasypał ? )
|||
2008-09-18, 14:18:31
|
|||
|
|||
Znam ten wiersz i pisałam Ci że mi sie podoba
Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2008-09-18, 17:04:44
|
|||
|
|||
Wiem o tym bardzo dobrze i dziekuję
|||
2008-09-18, 17:19:17
|
|||
|
|||
sentmentalnie i romantycznie
zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości