starszy tekst pisany kiedys na innym forum, ale aktualny
|
2008-12-07, 01:02:37
starszy tekst pisany kiedys na innym forum, ale aktualny
|
|||
|
|||
Tak sobie w zgodzie tak na początek
rozpoczne dzisiaj - taki to wątek Każdej z tych pięknych nadobnych pań coś z kwiatka wręczę. Zatem dla Ań: Tak coś mi mówi, że ANN śliczniusia (przytulić może ją nie podusia, ani też jasiek,lecz Grześ zaborczy. Wręczę jej zatem przecudny storczyk Różę cudowną dostanie Anja, bo pierwsza Dama z niej do czytania. Wypieki w twarzy, w ustach cne słowa, Miłości kolor - róża gotowa. Anna dostojna, przepiekne lica, taka jak i każda - wdzięczna dziewica, dostanie tutaj konwalii wianek, może ja będę dla niej kochanek? To co zaś koniec - to jest początek trzeba rozpatrzyć ten ważny wątek z sytemu NAGA DA barak nam litery, ale już wiemy i będę szczery zawsze to właśnie N czyli Nina mego myślenia - była przyczyna, toż i z radości z przepięknym słowem bukiet z oprawą - no i gotowe. Waść - Dante - dodaj od Siebie kwiatów, bo cuda warte są starań , chwały. Nie ważne nawet stosik dukatów gdy tu przed nami - widok wspaniały Grześ |
|||
2008-12-10, 23:13:12
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a)::rotfl: dzięki - szkoda, że nie ma DANTEGO :kwiatek: :brawo:ja jestem i Ty :lol: a Dante pewnie dotrzymuje towarzystwa ANN i Annie (na forum) miłego dnia |
|||
2008-12-12, 12:45:56
|
|||
|
|||
świetny wiersz Ania powinna sie usmiechnąc
|
|||
2008-12-13, 05:58:16
|
|||