pod jabłonią
|
2009-01-08, 23:29:08
pod jabłonią
|
|||
|
|||
nie mam tylu słów
o które prosisz dziś nie mam tyle sił by gonić marzeń rytm nie mam tylu barw by utkać inny świat jestem jak niedojrzały sad w którym zatrzymał się czas pod jabłonią nie moją schroniłam swój strach uchroń mnie od zła w sukni białej złoty liść w oczach znowu ten sam błysk raj ci przyniósł grzech tym grzechem ja stos gotowy płonę za to że w sadzie usiadłam pod cudzą jabłonią Tam gdzie wzrok nie sięga, ja jestem |
|||
2009-01-09, 03:38:38
|
|||
|
|||
Jestem wstydniś, więc nieśmiało zapytam.
Czy to erotyk? |
|||
2009-01-09, 10:40:56
|
|||
|
|||
:-) To nie erotyk, to zwykłe siedzenie pod cudzą jabłonią, bez żadnych erotycznych złudzeń, bo wiesz, siedzi sobie tak naiwnie w tym Raju kobieta i wierzy, że tak jak do Ewy Adam przyszedł, tak i do niej przyjdzie ten przysłowiowy Adam. A ten złoty liść w białej sukni to symbol obrączki, która nie zostanie nigdy założona na paluszek przez owego mężczyznę, bo wiesz żona, dzieci...itp, itd.... :-(
Pozdrawiam serdecznie Snowboarder i cieszę się, że "mnie czytasz" :kwiatek: Tam gdzie wzrok nie sięga, ja jestem |
|||
2009-01-09, 13:02:11
|
|||
|
|||
Ależ ja mam móżdżek i skojarzenia ;p
To znaczy, że Peelka jest nieszczęśliwie zakochana w żonatym mężczyźnie?? Szkoda Jej serca.. szkoda. P.S: cieszę się, że mogę czytac fajne wiersze |
|||
2009-01-09, 18:36:18
|
|||
|
|||
Nangalia!
Masz pęłną paletę barw z najwyższej półki. Musisz tylko w swe ręce wziąć profesjonalny pędzel. Tak tylko przypominam że mamy karnawał. |
|||
2009-01-10, 00:14:39
|
|||
|
|||
:kwiatek: O rany, dziękuję bardzo za piękne komentarze, aż słów brakuje....Więc sobie pomilczę i gorąco ucałuje... :buziak:
Tam gdzie wzrok nie sięga, ja jestem |
|||
2009-01-10, 20:22:55
|
|||
|
|||
Pięknie ubierasz w słowa tak trudny temat.
stos gotowy płonę za to że w sadzie usiadłam pod cudzą jabłonią tak trudno wstać coś mnie trzyma za sukienkę miłego dnia |
|||
2009-01-10, 23:50:39
|
|||
|
|||
Zdolne mamy tu kobiety
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości