Propozycje KONKURSU
|
2008-12-16, 17:52:11
|
|||
|
|||
Cytat:Może więc zorganizować jakiś konkursik u nas na wiersz ? ja myślę że można by wystartować z cyklicznym konkursem na wiersz miesiąca zasady mniej więcej takie: każdy z użytkowników wybiera jeden wiersz (np w ciągu pierwszych siedmiu dni miesiąca) potem robi się ankietę i po sprawie albo każdy może wybrać np. pięć wierszy, punktując je od 5 do 1 i tak post pod postem aż do wyników inne wyjście: propozycje wskazuje wyłącznie administracja... wygrany wiersz można by drukować w jakiejś gazecie u mnie na Forum swego czasu robiłem tak z WPR-em ten kto wygrywał wysyłał mi na pw swoje dane, zdjęcie i parę słów o sobie potem ja mailem dawałem to do gazety, a kiedy już miałem gazetkę przesyłałem ją do laureata po jakimś czasie zrezygnowałem z tego widząc małą aktywność użytowników poza tym niemal co miesiąc miałem kłopoty z zebraniem danych od zwyciężcy uważam jednak że to bardzo dobry pomysł i w zdrowym gronie wart przyjęcia --- przydałoby się też jakiś zlot na wiosnę zrobić pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
[] - Arti - 2008-12-16 17:52:11
[] - Guest - 2008-12-17, 14:01:29
[] - Interpelacja - 2008-12-17, 16:23:02
[] - Guest - 2008-12-29, 22:50:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości