Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pytanie (jak usunąć profil?)
2017-09-29, 07:39:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-09-29 08:36:46 przez bronmus45.)
RE: pytanie (jak usunąć profil?)
Cytat z ostatnich zdań wypowiedzi p.PiotraGRD - "Natomiast odnośnie treści "zwyczajnych" - posty będące komentarzami i/lub częścią dyskusji - obstawał będę przy nie usuwaniu ich. Źle później śledzi się wymianę zdań, której części brakuje, pozostałe wypowiedzi zdają się być wówczas wyrwane z kontekstu, nie na temat itp. Takie zwyczajne posty, część publicznej dyskusji traktuję osobiście na równi ze słowami wypowiedzianymi publicznie - choćby na ulicy, w parku, w kawiarni, w autobusie, gdziekolwiek w przestrzeni publicznej - raz wypowiedzianych nie można cofnąć, one już w przestrzeni publicznej są i pozostaną na zawsze." - koniec cytatu.
#
Jeszcze gorszą sytuacją jest nagminne modyfikowanie swoich komentarzy - często obraźliwych - pod czyjąś publikacją. Autor publikacji odpowiada na tenże obraźliwy tekst, a taki "cwaniaczek" komentator (nie chcę wskazywać imiennie) wtedy dopiero zmienia treść swojej wcześniejszej wypowiedzi na bardzo łagodną i w te pędy biegnie z meldunkiem do administratora (Piotra GRD), że to jego obrażono... No i p.Piotr - widząc dowody "na piśmie" bez zastanowienia karze (banuje) nie tego, co powinien...
O tejże osobie wypowiadałem się już parokrotnie - sam też doświadczyłem na sobie bana z powodu, jaki opisałem powyżej - więc nie trudno się domyślić, o kim mowa...
.
P.S - przy modyfikacji zastąpiono wyraz "domyśleć" na "domyślić"
.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
pytanie - Awe - 2016-11-01, 21:36:27
RE: pytanie - Piotr GRD - 2016-11-03, 21:08:53
RE: pytanie (jak usunąć profil?) - bronmus45 - 2017-09-29 07:39:26

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt: dotykiemwiatru @ go away spambots grd.pl | albo: grd @ go away spambots gazeta.pl | | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS