Muzy - czyli kolejny plagiat "miszcza"
|
2017-09-07, 09:48:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-09-10 10:45:05 przez bronmus45.)
Muzy - czyli kolejny plagiat "miszcza"
|
|||
|
|||
Oto tekst "autorstwa" tom_70 - przynajmniej ja tak zrozumiałem...
. Wczoraj, 20:01:46 Post: #1Muzy tom_70 Offline Rimbaud ***** Liczba postów: 954 Dołączył: 2014-01-02 Każda z Muz w swojej pieczy inną ma dziedzinę: Klio - historię, Euterpe - nad muzyką czuwa, Talia - komedię wspiera, dramat - Melpomena, Zaś poezję liryczną Erato piastuje, Ody - to Polihymnia, Urania - nauki, Kaliope - poezją epiczną się trudzi, I tylko Terpsychora do tańca jedyna. Lecz gdy tylko Muzy spełnią swe zadania, Każda z nich wraz z innymi do tańca się skłania! . - a tutaj zrzut ekranu: . ... - a... oto ten sam tekst, a jakże innego autora . „Każda z Muz w swojej pieczy inną ma dziedzinę: Klio – historię, Euterpe – nad muzyką czuwa, Talia – komedię wspiera, dramat – Melpomena, Zaś poezję liryczną Erato piastuje, Ody – to Polihymnia, Urania – nauki, Kalliope – poezją epiczną się trudzi, I tylko Terpsychora do tańca jedyna. Lecz gdy tylko Muzy spełnią swe zadania, Każda z nich wraz z innymi do tańca się skłania” Edgar Degas ... Czyżby nasz "miszcz" tom_70 i Edgar Degas to jedna i ta sama osoba??? - a jeśli nie, to który od którego "zapożyczył" tekst, aby udawać jego autorstwo, bez jakiejkolwiek wzmianki o faktycznym autorze tekstu...?!!! . Na te i inne pytania zapewne znowu nie doczekam się odpowiedzi, jedynie mogę sobie poczytać kolejne wyzwiska, jakie znajdą się - tym razem autorstwa tom_70 - na pasku Shoutbox... ... P.S - dopiero po mojej publikacji tenże "miszcz" zmitygował się i... zmodyfikował tekst, umieszczając pod nim nazwisko autora. Co przecież jest widoczne nawet na pasku informującym o modyfikacji (u góry, nad publikowanym tekstem) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Muzy - czyli kolejny plagiat "miszcza" - bronmus45 - 2017-09-07 09:48:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości