[wydzielone z] Dział autorski: 13 grudnia 1981 - wspomnienia...
|
2016-12-15, 08:41:52
RE: 13 grudnia 1981 - wspomnienia...
|
|||
|
|||
Bronku,
przecież ty cały czas mówisz językiem jednej stacji -TVN ,która jest coraz bardziej antypolska. O te parówki i konserwy wciąż się dopomina pani Olejnik. Przecież w żadnej innej telewizji tak nie atakują ,nie szkalują i nie dyskredytują obecnego rządu jak w telewizji pana Waltera. Nie czytasz Sakiewicza bo pewnie wolisz Michnika. A ja czytam prawie wszystkich aby mieć pogląd na to co się gdzie i jak mówi ? W TV Trwam wypowiadają się różni politycy i dziwię się ,że nie chcesz ich chociaż posłuchać. Za Radio Maryja dziękował i modlił się nasz papież -czy byłoby tak gdyby było takie jak je opisują gadzinówki z Tomkiem Lisem na czele ? O Smoleńsku można dużo,nie ma tu tyle miejsca : czytałem książki na ten temat autorów niepolskich. I wciąż się zastanawiam : dlaczego skoro to nie był zamach -od początku niszczone były dowody i zacierano ślady ? samolot umyto,pocięto na kawałki,powybijano szyby w oknach itd. są na to dowody bo nagrano filmy Dlaczego do tej pory nie oddali nam wraka ani czarnych skrzynek ? Dlaczego oddano śledztwo w ręce Rosjan ? przecież to była katastrofa ? Odpowiesz mi na to pytanie Bronku ? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości