Jej dłoń
|
2016-04-11, 13:30:14
Jej dłoń
|
|||
|
|||
Jej dłoń.
Jej delikatna kobieca dłoń, bardziej dziewczęca, Na białym obrusie Skarb. Tak bardzo chciałbym ten Skarb wziąć w swoje dłonie, I ustami złożyć na Nim przywitanie. Jej zadbana dłoń, z kształtnymi wypielęgnowanymi palcami, Nie musi nosić ciężaru biżuterii, Bo w swej skromności i pięknie sama jest dla siebie ozdobą. Jej palce , kształtne, zgrabne jak Jej kibić, Co dzień z gracją trzymają pióro, dając skrzywdzonym mądrość. Chce wziąć w opiekę Jej dłoń, I pocałować ustami wewnętrzną jej stronę. Całować bez opamiętania ustami jej smak , Jak ambrozji chce kosztować bez końca Jej dłoni . Czy tylko Jej kot może być pieszczony Jej dłonią? Niewdzięczny ! Poranił ten Skarb, Choć to tylko zwierzak , zazdroszczę mu. Dlaczego ja nie mogę zaznać przyjemności jej dotyku? Dlaczego jej dłoń nie wczepia się palcami w moje włosy ? Tak bardzo pragnę by Jej dłoń głaskała mój policzek. Tak bardzo pragnę by Jej dłoń dotknęła moich ramion. Tak bardzo pragnę Jej dotyku. Chce czytać z jej dłoni, ale nie jak Cyganka, Wróżyć jej lepszą czy gorszą przyszłość. Chce ustami czytać z Jej dłoni ciepło, A na nadgarstku wargami wyczuć puls Jej serca Szybciej bijącego, bo dającego mi energię, Dzięki Jej dłoni dostaję to czego pragnę. Jej dłoń...jest dla mnie tak ważna. Dla Krysi 2016 r. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Jej dłoń - Lechu 62 - 2016-04-11 13:30:14
RE: Jej dłoń - anja - 2016-04-16, 17:04:21
RE: Jej dłoń - Lechu 62 - 2016-04-24, 15:32:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości