Myśli nieuczesane - spotkania z przyrodą
|
2015-10-12, 20:54:17
RE: spotkania z przyrodą
|
|||
|
|||
@ bronmus45
O ile dobrze ułożyłem sobie wszystkie wpisy pod względem chronologii wydarzeń, to wydaje mi się, że od Twoich niby to niewinnych słów wczorajszych "czy ty kogokolwiek i kiedykolwiek pochwaliłeś?... Chyba tylko tych, co chwalą ciebie..." zaczęła się niepotrzebna kąśliwa wymiana zdań. Na nie jeszcze tom_70 zareagował uśmiechem. Ale dziś rano uderzyłeś już znacznie bardziej dosadnie słowami "pustogłowie tego właśnie jegomoscia" i chyba właśnie po przeczytaniu tego tom_70 swój ton w komentarzach względem Ciebie zmienił. Ludzie są różni, jedni wezmą takie słowa do siebie, inni nie. Ja nie zareagowałbym wcale, mnie byś nie sprowokował, tom_70 i owszem, zdaje się, że na to właśnie odpowiedział. O ile więc dobrze ułożyłem wszystko chronologicznie, to Ciebie, bronmus45, uznaję za "prowodyra" tej dzisiejszej Waszej nieprzyjemnej wymiany zdań w różnych tematach, i choć kilka wypowiedzi tom_70 też nie powinno się pojawić, dziś to Ty zacząłeś i Ciebie winię. Proponuję więc dziś odpocząć, przespać się, wyzerować emocje, a jutro rozpocząć od nowa tak, aby trzymać się z dala od jakichkolwiek "osobistych wycieczek". Komentarze dotyczące prezentowanych tekstów - proszę bardzo, w końcu jeśli coś publikujemy, to świadomie narażamy się na każdą dotyczącą tej publikacji krytykę. Ale to co zacytowałem powyżej, to już była z Twojej strony "wycieczka osobista". Piotr GRD Piotr GRD network Piotr GRD photos Młodzi Gniewni Jezioro Szmaragdowe w Szczecinie |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości