Taro (Królewska droga)
|
2014-08-06, 12:19:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-08-06 12:25:37 przez member22.)
RE: Taro (Królewska droga)
|
|||
|
|||
Nie znam Tarota, ale wydaje mi się chyba dobrze iż zawarłeś w swoim utworze znaczenie kart. Ale nie gniewaj się, widzę że poniekąd trochę je zmodyfikowałeś pod własną osobę, tak by twój wiersz stał się tylko listą twoich życzeń. Po tekście wiersza myślę że za dużo wymagasz od życia i za mało od samego siebie. Stąd ten zestaw niemniej pozytywnych afirmacji. Jeśli to ma być sposób na podbudowanie samego siebie to ok, tak też można. To tak jak w pozytywnej medytacji z mantrowaniem np Om Surjaja Namah - Niech słońce zawsze świeci w moim życiu. Jednak wydaje mi się że nie przygotowałeś się na porażki, a życie ma dla nas wiele niespodzianek tych dobrych i oczywiście tych złych. Dlatego dobrze by było zrewidować swoje myślenie, a tym samym zredagować wiersz, tak aby był on mniej więcej realny. Pozdrawiam i przepraszam że się rozpisałem.
Nie znam Tarota, ale wydaje mi się chyba dobrze iż zawarłeś w swoim utworze znaczenie kart. Ale nie gniewaj się, widzę że poniekąd trochę je zmodyfikowałeś pod własną osobę, tak by twój wiersz stał się tylko listą twoich życzeń. Po tekście wiersza myślę że za dużo wymagasz od życia i za mało od samego siebie. Stąd ten zestaw niemniej pozytywnych afirmacji. Jeśli to ma być sposób na podbudowanie samego siebie to ok, tak też można. To tak jak w pozytywnej medytacji z mantrowaniem np Om Surjaja Namah - Niech słońce zawsze świeci w moim życiu. Jednak wydaje mi się że nie przygotowałeś się na porażki, a życie ma dla nas wiele niespodzianek tych dobrych i oczywiście tych złych. Dlatego dobrze by było zrewidować swoje myślenie, a tym samym zredagować wiersz, tak aby był on mniej więcej realny. Pozdrawiam i przepraszam że się rozpisałem. member |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Taro (Królewska droga) - Vincenzo Medoro - 2014-08-03, 11:29:49
RE: Taro (Królewska droga) - member22 - 2014-08-06 12:19:47
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości