Don't fade / Nie odchodź
|
2012-09-16, 19:49:04
Don't fade / Nie odchodź
|
|||
|
|||
Even grass will stop sometime to grow
When there's no rain falling from above Don't wait like this grass to just wither away I'll be your rain, so please don't fade Even bird won't fly if there's no wind It will just fall like it has never meant Don't be this bird that lost it's life in air I'll be your wings, so please don't fade Don't fade, it's too early for this We haven't even shared one kiss Don't fade, we still have many things to do And I don't agree on losing you Even stars don't shine for their own Cause there are people who under them grown Please don't forget that I won't be late I'll be your light so please don't fade Don't fade, it's too early for this We haven't even shared one kiss Don't fade, we still have many things to do And I don't agree on losing you ------------------------------------------------------------------- Kiedyś przestanie rosnąć i trawa Gdy deszcz jej już nie skropi Nie bądź tą trawą czekającą na śmierć Będę twym deszczem, nie odchodź Nawet ptak nie poleci bez wiatru Tylko spadnie tak jak nigdy nie chciał Nie bądź ptakiem co w powietrzu się zatracił Będę twymi skrzydłami, nie odchodź Nie odchodź, to za wcześnie Nie było nawet jednego pocałunku Nie odchodź jeszcze tyle możemy zrobić A ja nie zamierzam cię stracić Nawet gwiazdy nie błyszczą tylko dla siebie Bo są ludzie którzy żyli pod nimi Pamiętaj, ja zawsze zdążę By być twym światłem, nie odchodź Nie odchodź, to za wcześnie Nie było nawet jednego pocałunku Nie odchodź jeszcze tyle możemy zrobić A ja nie zamierzam cię stracić |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Don't fade / Nie odchodź - Nimrodel - 2012-09-16 19:49:04
RE: Don't fade / Nie odchodź - anja - 2012-09-22, 12:27:12
RE: Don't fade / Nie odchodź - member22 - 2014-03-07, 17:57:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości