Dieta poświąteczna
|
2012-01-01, 21:07:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-01-01 22:21:28 przez babajaga.)
Dieta poświąteczna
|
|||
|
|||
jeśli chcecie drogie panie cerę piękną zawsze mieć zadbać o paznokcie swoje połysk włosów również też Fast Slim ciągle was zawodzi wciąż przybywa tu i tam proponuję wam cud dietę co witamin wiele ma musisz tylko na czczo z rana jeść powoli bez pospiechu przez tygodni nawet trzy smak zniewoli kubki ci jest okazja doskonała poświąteczna dieta mała smak niebiański poczujecie w super fajnej mojej diecie zgubisz boczki zyskasz humor skoczysz nawet do fryzjera tylko musisz być stanowcza no i wytrwać aż do końca. Surówka Piękności 5-6 łyżek płatków owsianych 6-8 łyżek zimnej przegotowanej wody 1 łyżka miodu 7-10 szt. orzechów laskowych – posiekać drobniutko wszystkie te składniki wymieszać dobrze i pozostawić na całą noc Przed spożyciem zetrzeć na tarce 1 – duże jabłko – dodać 5 – 6 łyżek mleka lub śmietany (ja dodaję śmietanę) sok z ½ cytryny (w sezonie można dodać świeże owoce) wymieszać Jeść na czczo z rana bardzo powoli Nie łykać w pośpiechu Kuracja trwa 2-3 tygodnie Surówka zawiera komplet wszystkich witamin soli mineralnych błonnika. Zaspakaja głód na 5- 8 godzin. Ma bardzo dobry wpływ na cerę włosy paznokcie na kolor skóry - na urodę i samopoczucie. Zapobiega wypadaniu włosów. Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Dieta poświąteczna - babajaga - 2012-01-01 21:07:21
RE: Dieta poświąteczna - anja - 2012-01-01, 22:20:04
RE: Dieta poświąteczna - wiersz - babajaga - 2012-01-01, 22:21:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości