Czy pamiętasz? - pamiętaj!
|
2009-01-17, 02:02:05
|
|||
|
|||
po wygładzeniu malutkich sączków na parkiecie
zatańczymy bez potknięcia, Czy pamiętasz, pamiętaj głębia cudownych oczu jak gdyby morska toń bez reszty pochłonęła poczułam kwiatów woń ust nektar malinowy ja niczym nocna ćma pamiętam zawrót głowy urok każdego dnia gorącem ciał rozpalona jakby lipcowy dzień falami wspomnień pomykam błądzę po śladach jak cień serce nieczułe i puste dawno rzuciło mnie taka to kolej losu dopiero teraz to wiem nie kpij więc z uczuć bliźniego bo czas odpłaci za zło tyś w głębi jest serca mego pomimo wszystko pomimo to pamiętaj że szczęścia droga czasem bolesna i zła dopadnie w takim momencie gdy nie znasz godziny ni dnia daj mi więc chociaż po latach jedyne słowo lub znak poranną rosą na kwiatach że czasem tobie mnie brak Och , odrobiłam nareszcie pracę domową...bez tytułu. To już do autorki należy ...i cały ciąg dalszy Cytat:Dzięki Wam - poczekam na Elkę, może wklei jak Ona by to widziała...Pozdrawiam, idę spać, ostatnio męczy mnie bezsenność, chyba za dużo wspomnień takich jak w Tym Twoim sentymentalnym wierszu Ninoczko. kocham cię życie |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
[] - Guest - 2009-01-17, 00:04:25
[] - minawia - 2009-01-17 02:02:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości