Agnieszko 100 lat w szczęściu )
|
2008-12-27, 22:32:56
Agnieszko 100 lat w szczęściu )
|
|||
|
|||
Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości.
Tego z całego serca Agula Ci życzę w Dniu Twoich urodzin |
|||
2008-12-28, 01:35:56
|
|||
|
|||
Wszystkiego najlepszego Ninuś! Dużo zdrówka, spokoju i miłości
niech Ci się spełniają marzenia! A. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2008-12-28, 13:08:50
|
|||
|
|||
[center]NiNOCZKO[/center]
[center]Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu![/center] [center]Wszystkiego najlepszego !![/center] dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-12-28, 17:01:47
|
|||
|
|||
[center]Posłuchaj Aga co Ci powiem
ślę Ci życznia urodzinowe w życiu samych radości w dniu urodzin dużo gości nad głową jasnego nieba codziennie dobrego chleba duszy czystej jak górskie jezioro bruneta wieczorową porą miłości tak wiele jak gwiazd na niebie takie życzenia przesyłam dla Ciebie :buzki: [/center] miłego dnia |
|||
2008-12-28, 17:23:12
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a)::beczy: dziękuję za tak piękne życzenia!Możesz nas zaprosić na drinka :rotfl: :buziak: miłego dnia |
|||
2008-12-29, 09:04:09
|
|||
|
|||
Ja również dołączam się do życzeń ...
Wszystkiego naj Agnieszko .. życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-12-29, 10:44:49
|
|||
|
|||
I ode mnie szczere życzenia :kwiatek:
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości