Życzenia Świąteczne
|
2008-12-20, 17:42:29
|
|||
|
|||
[center]Wesołych Świąt
a z gwiazdką pod świeczek łuna jasną życzmy sobie najwięcej zwykłego, ludzkiego SZCZĘŚCIA[/center] |
|||
2008-12-20, 18:44:30
|
|||
|
|||
[center]Niech świąteczne życzenia, mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń, o które warto walczyć, wartości którymi warto sie dzielić, przyjaciół, z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku Życzy wszystkim Ginsana[/center] |
|||
2008-12-22, 11:29:20
|
|||
|
|||
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmijcie proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Wam ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyć trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Wam się marzy Można także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba... życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-12-22, 15:27:37
Radosnych Świąt
|
|||
|
|||
Kochani wyjeżdżam w drugi dzień Świat więc już dzisiaj składam Wam najpiękniejsze prosto z serca płynące życzenia......Zdrowych i Radosnych Świat z rodziną Łamię się z Wami na odległość opłatkiem miłości i nadziei.....
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-12-22, 17:02:55
|
|||
|
|||
Również żczę Ci radosnych, spokojnych Świąt i wracaj do nas po Nowym Roku :pocieszacz:
miłego dnia |
|||
2008-12-22, 17:12:27
|
|||
|
|||
miłego dnia |
|||
2008-12-22, 23:43:41
|
|||
|
|||
:-)
dzwonią dzwonki pędzą sanie po gwieździstym niebie to Mikołaj spieszy aby zdążyć przed północą cały dom choinką pachnie dzieci gwiazdki wyczekują by z rodziną siąść do stołu i podzielić się nadzieją aniołowie już zlatują z niebios chwałę wyśpiewują że radosna noc nastała skrzydła wszędzie rozsypały by dzieciaki ubaw miały nieba troszkę uchyliły karpia cicho podskubały i wzleciały dalej głosić światu cuda może w jedną noc się uda spełnić wszystkie ludzkie sny. spełnienia snów ale tylko tych dobrych, dużo anielskiego puchu w życiu, magicznych słów od ludzi i dla ludzi, a przede wszystkim cudu Miłości, która jest najważniejsza w naszym ziemskim bytowaniu, no i skrawka nieba na ziemi życzę. Serdeczności dla Wszystkich ode mnie i mojego synka Marcelka :kwiatek: Tam gdzie wzrok nie sięga, ja jestem |
|||
2008-12-25, 11:01:49
|
|||
|
|||
Ale ładneeeeee
miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości