Nula.Mychaan - 100 lat ;)
|
2008-11-28, 10:47:03
|
|||
|
|||
Ja również Anulko dołączam się do zyczeń. Życząc wszystkiego czego tylko zapragniesz. Sto lat Nulko i mnóstwa przyjaciół )
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-11-28, 10:59:44
|
|||
|
|||
Dziękuję Wam Kochani :buzki: :buziak:
Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2008-11-28, 21:46:59
|
|||
|
|||
Niech uśmiech na twojej twarzy zawsze gości, a życie nie sprawia trudności.
Niech wiatr pieśń niesie ci radosną, abyś zawsze czuła się jak wiosną. Wśród pachnących kwiatów i śpiewających ptaków. Aby motyle na dłoni ci siadały i najskrytsze marzenia spełniały. Aby ptaki po niebie latały i twojego szczęścia szukały. Żeby z twoich oczu leciały tylko radosne łzy, tak jak wiosną pachnące bzy. W trudnych chwilach niech gwiazdy nad tobą czuwają i właściwą drogę wybrać pozwalają. NULECZKO wszystkiego naj naj naj STO LAT STO LAT STO LAT |
|||
2008-11-29, 00:27:24
|
|||
|
|||
I ja przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, uśmiechu, miłości.
Sto lat, sto lat :muza: miłego dnia |
|||
2008-11-29, 22:45:00
|
|||
|
|||
Kiczowate te podziękowanie, ale szczere :lol:
moi drodzy przyjaciele dziś dostałam od was wiele łzy wylewam bo to szczęście i dziękuję że jesteście serca dar odpakowałam i na nogach się zachwiałam głos zabrało mi wzruszenie bo prezenty jak marzenie z serca zatem wam dziękuję w taki sposób was całuję a że radość myśli mąci strasznym kiczem wierszyk trąci Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2008-11-29, 23:00:33
|
|||
|
|||
Nuluś dużego buziaczka ślę Wszystkiego co najlepsze życzę samych radości i tylko dni usłanych różami
|
|||
2008-11-29, 23:03:07
|
|||
|
|||
dzięki dziewczyny
Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2008-12-01, 21:29:58
|
|||
|
|||
Aniu
życzę spełnienia marzeń, tych drobnych i tych wymyślnych, tych racjonalnych i emocjonalnych, tych fizycznych i metafizycznych oraz tych materialnych i wszystkich innych. Życzę nadziei, własnego skrawka nieba... oddechu...dystansu przepraszam, że jako ostania - ściskam bardzo mocno, Anulko zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-12-02, 09:53:12
|
|||
|
|||
Kasiu buziaczki dziekuje :*
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości