Powroty
|
2008-11-04, 22:36:02
Powroty
|
|||
|
|||
Powroty
w szarym swetrze niepewności chodzi za mną tryb przypuszczający âmogłabyś spróbowaćâ âmogłabyś spróbować raz jeszczeâ subtelny jak kolce akacji niejasny jak wyroki tarota a jednak skuteczny niczym opleciony bombami muzułmanin zaciskam usta zaciskam pasek w zębach i wracam do domu ââ¦raz jeszczeâ klisza się naświetliła (...po wielu perypetiach z zakończeniem zostawiam taką wersję niedopowiedzoną. choć kto wie, czy to wersja ostateczna ) "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-11-05, 09:51:33
|
|||
|
|||
podoba sie , ale bez dwóch ostatnich wersów- to moja propozycja , a Ty zrobisz jak chcesz
pzdr kamil jestem jaki jestem |
|||
2008-11-05, 12:32:53
|
|||
|
|||
Kamil Rousseau napisał(a):podoba sie , ale bez dwóch ostatnich wersów- to moja propozycja , a Ty zrobisz jak chceszja na pewno to przemyślę, bo te 2 ostatnie wersy były z wersji pierwszej, która była całkiem inna...sama nie wiem. Ale ,jak zawsze dziękuję Ci za Twoje uwagi "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-11-09, 16:14:43
|
|||
|
|||
Kamil ma rację IMHO
|
|||
2008-11-12, 02:24:59
|
|||
|
|||
ja bym zostawił, kolejny dobry wiersz... zakończenie jest w porządku
nawet bardzo pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2008-11-12, 10:47:31
|
|||
|
|||
bardzo ciekawe
podoba mi się i pomysł i wykonanie |
|||
2008-11-12, 18:18:58
|
|||
|
|||
Powroty pokazane inaczej. No cóz ta klisza naświetlona może byc przyczyna powrotów do wspomnień, do przezywania czegoś ważnego co minęło. Pozdrawiam
norbertus |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości