Tak też bywa
|
2009-07-26, 10:20:25
Tak też bywa
|
|||
|
|||
Tak też bywa...
kobieta zmienną jest mówili nie wierzył sadząc ze się mylili ufał jak wielu swojej wybrance Halinie, Elżbiecie Małgosi Hance cieszył się był wniebowzięty pisał e-mail prawił komplementy podszepty złe określał to bzdury pewnie z zazdrości bo chcą konfitury sami zjeść tak myślał a jego wyśniona flirtowała już z innym rozanielona i niepomna tego że mu miłość wyznała pewnie gdy to mówiła z niego żartowała tak znalazł się nieświadom w matni zakochany dowiaduje się ostatni a ona innego teraz namiętnie kusi mówiąc mu że szuka bratniej duszy |
|||
2009-07-26, 14:16:44
Re: Tak też bywa
|
|||
|
|||
Tolku z podszeptami różnie bywa...nie uwierzysz dopóki się nie sparzysz :pocieszacz:
u szaraczka blizny pozostały( na szczęście nie po takim przypadku),może kiedyś się zabliźnią. :mysli: Trzeba bardzo uważać na piękne słowa ,czasami one są nie szczere |
|||
2009-07-26, 16:27:15
|
|||
|
|||
tolek napisał(a):Tak też bywa... Prawdziwe słowa nie są piękne, a słowa piękne nie zawsze prawdziwe takową maksymę życiową wpisała mi kiedyś moja pierwsza wychowawczyni... Pozdrawiam Pees. Wirtualne romanse i te inne...tak się kończą niestety. Trzeba życie układać i pielęgnować uczucia w realu... Dobrze uchwycone sedno! "Ktoś, komu nie chce się szukać, nie jest wart tego, by znaleźć." |
|||
2009-07-26, 16:36:55
|
|||
|
|||
do treści - a bywa, bywa i jeszcze gorzej, a czy na pewno kolega tamten powiedział prawdę, jak dowiódł peelowi, może kolejna podpucha? do budowy - przejrzysty, czytelny, ale jest kilka literówek np. 3 wers-sąąąądząc, żżżżżże.
samotność jest lepsza od hałasu |
|||
2009-07-30, 14:34:26
|
|||
|
|||
ewetka napisał(a)::lol: sam nie był lepszy, skoro miał kilka "wybranek" A teraz żali się że jego w bambuko zrobiła . Ale tak już w życiu jest niestety . Nie tylko mężczyźni ale i są kobiety które flirtują , później odejściem zaskakują . Ja się jednego w życiu nauczyłam - nie słowa a czyny są ważne . A też staram się nie mówić kocham :milczek: , to zwodnicze słowo , wiele problemów nadaje . :szok: Człowiek się czuje jakby dostał w banie , gdy okazuje się że to tylko minutka zauroczenia była :szok: |
|||
2009-07-30, 18:27:15
|
|||
|
|||
Tolku ładny wiersz, trafne spostrzeżenie, całe życie się ponoć uczymy
miłego dnia |
|||
2009-07-30, 18:34:01
|
|||
|
|||
tolek napisał(a):ufał jak wielu swojej wybranceszaraczek się będzie trzymał tego ;P peel pisał o "wielu" którzy mieli swoje wybranki Halinki,Elzbiety,Małgosie i Hanki...a on przecież był zauroczony tylko tą jedną ...dlatego jeszcze raz :pocieszacz: a jeżeli tak nie było to tylko mogę :wysmiewacz: bo wtedy by było TRAFIŁ SWÓJ NA SWEGO |
|||
2009-07-31, 11:15:40
|
|||
|
|||
Nina napisał(a):Prawdziwe słowa nie są piękne, Podpisuję sie pod tym obiema rękoma... A wiersz ciekawy i wart uwagi, jednakoż tacy sami bywają i mężczyzni (myślę, że nawet w większym stopniu) jak bohaterka owego wiersza... Traktujmy innych tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości