Późna jesień
|
2008-11-04, 10:48:01
Późna jesień
|
|||
|
|||
przyszła słotna jesień
liscie z drzew strąciła wiatr wsadziła w kieszeń ranek mgłą otulila Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-11-04, 11:18:02
Re: Późna jesień
|
|||
|
|||
czardasz napisał(a):przyszła słotna jesieńa może tak dla zachowania sylab? miłego dnia |
|||
2008-11-04, 13:07:31
|
|||
|
|||
przyszła słotna jesień
liscie z drzew strąciła wiatr wsadziła w kieszeń mgłami otulila deszczowa piosenka usypia sny nie męczą wcale wstać się rankiem nie chce kołdra grzeje doskonale Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-11-04, 20:02:37
|
|||
|
|||
Późna jesień
przyszła słotna jesień liście z drzew strąciła wiatr wsadziła w kieszeń mgłami otulila deszczowa piosenka usypia sny nie męczą wcale wstać się rankiem nie chce kołdra grzeje doskonale złoto niesie nam w podarku na tę jesień jak co roku psioczy się aleją w parku jak nie dostrzec jej uroku kiedy grzyby piękne barwy naokoło dywan z liści mamy szyszki inne skarby gdy jest strojna uroczyście cała kolorowa ciepłe tchnienie niesie uśmechem rozpieszcza późna życia jesień miłego dnia |
|||
2008-11-05, 11:34:41
|
|||
|
|||
brawo dziewczyny
|
|||
2008-11-06, 11:28:59
|
|||
|
|||
Wysłany: 2008-11-04, 19:02
-------------------------------------------------------------------------------- Późna jesień przyszła słotna jesień liście z drzew strąciła wiatr wsadziła w kieszeń mgłami otulila deszczowa piosenka usypia sny nie męczą wcale wstać się rankiem nie chce kołdra grzeje doskonale złoto niesie nam w podarku na tę jesień jak co roku psioczy się aleją w parku jak nie dostrzec jej uroku kiedy grzyby piękne barwy naokoło dywan z liści mamy szyszki inne skarby gdy jest strojna uroczyście cała kolorowa ciepłe tchnienie niesie uśmechem rozpieszcza późna życia jesień gdy w kominku polano ogniem się rozbłyska trzymają się za ręce łza w ich oczach błyszczy o takiej chwili marzyli kiedy wiek jesienny dopadnie w ramionach przyjaźni się skryli czekajac na dni ostatnie Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-11-07, 20:57:57
|
|||
|
|||
:brawo: :brawo: :brawo:
miłego dnia |
|||
2009-02-13, 08:39:53
|
|||