Zielony raj
|
2008-11-04, 01:54:47
Zielony raj
|
|||
|
|||
zielona przestrzeń się w ciszy otwiera
łaknę jej żądam proszę po niej chce stąpać tęsknota moja takiego raju nie było jeszcze nigdy tylko ja o nim słyszałem szeptałem śpiewałem w swej ciszy zielona przestrzeń się w raju otwiera biegnę tam i się cieszę stąpam lecę pływam i kołyszę w takim raju chce na zawsze zostać dusza moja lecz nie byłem tam nigdy i tylko słyszałem szeptałem śpiewałem gdy nikt mnie nie słyszy teraz w raju jest gwarno jak w barze jedna postać milcząca z boku tylko stoi wychodzę bo mnie niepokoi że łaknę jej żądam choć nic nie mówię to czuję że już ją proszę i mi się zdaje, że, gdy ją w końcu zobaczę i usłyszę to się wszystko odmieni i będę jak w raju stąpać po przepięknej zieleni ach płynąć i lecieć wśród rajskiej przestrzeni ale niepokoi i boję się podejść do owej postaci bo może wtedy diabeł zachichocze by mnie wyśmiać że łaknę jej że żądam że proszę. że postać w szmacie wziąłem za kobietę marzeń której w raju nie było nigdy choć o niej słyszałem, szeptałem śpiewałem w swej ciszy a może to raju nie było nigdy |
|||
2008-11-04, 10:42:54
|
|||
|
|||
kiedys ja spotkasz i od razu poznasz....
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości