Dywagacje a może jednak nie
|
2008-10-24, 19:44:08
Dywagacje a może jednak nie
|
|||
|
|||
Tak nas ostanio w pracy " nosi" i tak jakość dla rozweselenia ciągiem poszłam
Dywagacje a może jednak nie Dziwna ta jesień w tym roku kłopotliwym liściem spadła bez ognia czerwieni i złota raczej w wyblakłej żółci â nadziei /spranej z koloru jak wybielaczem/ rachunek sumienia nie zrobiony bo i po co â wyszedłby minus wczorajsze dni też takie nijakie zimne jakby letniego słońca zabrakło /w sumie sumienie prawie czyste/ kolejne ranne wstawanie takie mniej ochocze niż kiedyś spojrzenie w okno w ślimaczej myśli co za parszywy dzień â znowu leje /kawa, papieros â może pomoże/ podobno każdy wiek ma uroki ja tego nie czuję â zalęgł się mól zaczął podjadek jeden od myśli ni to wytępić ni to oswoić ni wyrzucić /ogłoszenie dam: sposobu szukam pilnie/ w pracy też monotonnie â jednostajnie w atrakcjach między zgagą a wątrobą chociaż nieraz trafione małe wyjątki weszła klienta â cześć dziewczynki /jak miło â zaraz się klima młodziej czuje/ i tak oto sobie myślę czasami /nieraz mi się to zdarza â przysięgam/ chrzanić te depresyjne nastroje zerwę się z pracy- na herbatkę z rumem /mój mól poczuje się wstawiony - zaśnie/ |
|||
2008-10-25, 20:15:56
|
|||
|
|||
Ginsana napisał(a):chrzanić te depresyjne nastrojeMasz rację :lol: ... a na herbatkę z rumem idę z Tobą (nie ma że boli!) zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-10-25, 20:39:19
|
|||
|
|||
Znaczy się dobrze podrasowaną ....
My tu sobie gadu gadu .. a ewetka swojej buzi nie pokazała ...... Zauważyłem ... życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-27, 09:32:17
|
|||
|
|||
Przeslij pomożemy
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-11-02, 20:47:11
|
|||
|
|||
no więc nie zostaje mi nic innego, jak szanowne bractwo zaprosić na herbatkę z prądem tylko się nie pchać dla wszystkich starczy
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości