abonent usypiający
|
2008-10-18, 09:43:41
abonent usypiający
|
|||
|
|||
abonent usypiający
poezja jest mną a ja jestem poezją I odblokowany na pisanie zbyt dużo by siedzieć cicho - poezja dla koneserów? zdecydowanie nie! jestem normalnym chłopakiem wrażliwym jak cholera wylewam siebie na papier odrobiną smutku że nie widzę końca a litery się rozmazują II jak na wstępie sierpień 08 "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2008-10-18, 18:12:26
Re: abonent usypiający
|
|||
|
|||
Arti napisał(a):wylewam siebie na papierhmm a ja nawet tego nie potrafię, a też mi tak jakoś łzawo dzisiaj miłego dnia |
|||
2008-10-19, 14:41:54
|
|||
|
|||
Jeżeli mogę i Arti mnie nie rozkrzyżuje to IMHO:
abonent usypiający poezja jest mną a ja jestem poezją I odblokowany na pisanie zbyt dużo by siedzieć cicho - poezja dla koneserów? zdecydowanie nie! jestem normalnym chłopakiem wrażliwym jak cholera wylewam siebie na papier odrobiną smutku że nie widzę końca a litery się rozmazują II jak na wstępie to pogrubienie bym usunęła, względnie zastąpiła czymś innym.A całość bardzo mi sie podoba i to słowo :" cholera" mimo, że mało wysublimowane nie razi Chociaż w sumie cholera i wrażliwość mało pasują do siebie Ale rozumiem, że młodość ma swoje prawa :)No i tytuł extra |
|||
2008-10-19, 17:45:25
|
|||
|
|||
niekażdy ma w sobie tyle odwagi,
by przelać na papier to, co jest największą i najskrytszą czastką jego wnętrza i nie do nas należy oceniać słuszność tego, czy owego wyboru, cieszmy się, że możemy uczestnicyć w tworzenu, które samow sobie jest piękne...pozdrawiam |
|||
2008-10-20, 08:25:11
|
|||
|
|||
Arti napisał(a):odblokowany na pisanie za to masz u mnie żłowika! pzdr jestem jaki jestem |
|||
2008-10-20, 10:43:35
|
|||
|
|||
Cytat:Wiersz zawiera Ciebie i Twoje podejście do pisania, myślę, że poezja jest dla Ciebie bardzo istotną sprawą. masz rację Ewetko... parafrazując pewne przysłowie człowiek uczy się na wierszach ;-) Cytat:hmm a ja nawet tego nie potrafię, a też mi tak jakoś łzawo dzisiaj potrafisz Anju, i nie smuć się proszę :* Cytat:to pogrubienie bym usunęła, względnie zastąpiła czymś innym. będę go bronił, mam nadzieję że choć trochę zaskakuję Cytat:Chociaż w sumie cholera i wrażliwość mało pasują do siebie Ale rozumiem, że młodość ma swoje prawa tam gdzie człowiek toczy ze sobą bój mają prawa paść najróżniejsze słowa nie tylko te o motylkach Cytat:niekażdy ma w sobie tyle odwagi, więc twórzmy, nie wstydźmy się własnych uczuć! Cytat:za to masz u mnie żłowika! Pozdr. "Nauczyłem się, że życie to nie sen Nauczyłem się, że prawda oszukuje Człowiek to nie Bóg życie trwa stulecie śmierć chwilą." Gregory Corso (Pisane na stopniach portorykańskiego Harlemu) |
|||
2008-10-20, 19:56:22
|
|||
|
|||
to było tylko IMHO ..wszak to Twoje dziecię
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości