czarusiowa eksplozja
|
2008-09-29, 00:17:45
czarusiowa eksplozja
|
|||
|
|||
Czarodziejka i Czaruś,
uwodzicielka i laluś, tak się do siebie wdzięczyli, swe czary połączyli, różnych zaklęć mieszali pomysły, aż eksplozją, te czary... prysły. |
|||
2008-10-01, 19:13:05
|
|||
|
|||
Proszę o przeniesienie do miniaturek. Jest to refleksja do wiersza zdzisława "czaruś", a nie pełny wiersz miłosno-liryczny
kocham cię życie |
|||
2008-10-01, 20:23:51
|
|||
|
|||
Czarodziejka i Czaruś,
uwodzicielka i laluś, tak się do siebie wdzięczyli, swe czary połączyli, różnych zaklęć mieszali pomysły, aż eksplozją, te czary... prysły. dziełem onieśmieleni wrzeniem rozpromienieni eliksiru zapachem mieszając z rozmachem składniki tej mikstury zamknęli etap .. który życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-02, 13:03:18
|
|||
|
|||
Minawia i małe_p stworzyli leliksir miłości
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-10-09, 08:11:00
|
|||
|
|||
tak było kiedyś
dzisiaj jest inaczej Czaruś dla Czarodziejki ciągle dużo znaczy razem wspominają te chwile zanurzając się w rozkoszy wędrują w zaświaty tak jak było przed laty kocham cię życie |
|||
2008-10-09, 13:31:48
|
|||
|
|||
Czarodziejka i Czaruś,
uwodzicielka i laluś, tak się do siebie wdzięczyli, swe czary połączyli, różnych zaklęć mieszali pomysły, aż eksplozją, te czary... prysły. dziełem onieśmieleni wrzeniem rozpromienieni eliksiru zapachem mieszając z rozmachem składniki tej mikstury zamknęli etap .. który tak było kiedyś dzisiaj jest inaczej Czaruś dla Czarodziejki ciągle dużo znaczy razem wspominają te chwile zanurzając się w rozkoszy wędrują w zaświaty tak jak było przed laty i tak niech trwa ta miłość zaczęta Czarusiową eksplozją kocham cię życie |
|||
2008-10-09, 14:37:40
|
|||
|
|||
Coś się nam sfabrykowała ta miniaturka .. oj dostaniemy po głowie dostaniemy
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-09, 22:58:10
|
|||