Biedak
|
2008-10-07, 15:59:32
Biedak
|
|||
|
|||
Jurkowi z miasta Zgierz
ręce opadły .. i sprzęcik też Załamał się chłopina pyta czyja to wina daj odpowiedź jeżeli wiesz życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-07, 17:43:40
|
|||
|
|||
a ja zaproponuję " Permen" hehehe....ale sie uśmiałam, takie ziółeczko z Ciebie Tomuś
|
|||
2008-10-07, 18:03:10
|
|||
|
|||
jakie przecież to życiowe ..
a mimo to takie skryte i tajemnicą Poliszynela okryte. strachem przed odrzuceniem pokryte życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-07, 18:07:39
|
|||
|
|||
i zupełnie niepotrzebnie
wszak to uleczalne |
|||
2008-10-07, 18:23:30
|
|||
|
|||
uleczalne .... może
specjalista pomoże tylko co na to kobieta pomyśli, że ona to nie ta życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-07, 19:48:26
|
|||
|
|||
Czyli Tomku z życia wzięte?
z własnych doświadczeń zaczerpnięte? Pewnie też i nie ta kobieta przy innej większa byłaby podnieta zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-10-07, 22:24:57
|
|||
|
|||
każdy temat jest z życia wzięty
nie każdy jednak z autopsji zaczerpnięty choć problemy nas się imają wyleczyć jednak się dają życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-07, 22:38:38
|
|||
|
|||
ależ człowieku
w tak młodym wieku??? :-) zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-10-08, 07:10:55
|
|||
|
|||
Mieszasz Interpelacjo
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-08, 08:11:21
|
|||
|
|||
hehehe...ależ Tomciu Interpelacja sie przekomarza z Tobą podpuszcza Cię jak diabli
|
|||
2008-10-08, 09:28:30
|
|||
|
|||
Oj Interpretacjo... powinnaś to wiedzieć, że ubogi jest taki poeta co pisze tylko z autopsji... powinnaś to również wiedzieć, że wyobraźnia potrafi wszystko ;-)
Tomek fajna ta Twoja satyra |
|||
2008-10-08, 13:28:47
|
|||
|
|||
male_p napisał(a):choć problemy nas się imająMałe_p - czyli autor utożsamił się z podmiotem lirycznym poprzez słowo nas!! Ginsana napisał(a):hehehe...ależ Tomciu Interpelacja sie przekomarza z Tobą podpuszcza Cię jak diabliWidzę że znasz mnie już dobrze Kamilko- buziaki dla Ciebie. Myślałam, że Tomek też się rozezna :-( Nula.Mychaan napisał(a):Oj Interpretacjo... powinnaś to wiedzieć, że ubogi jest taki poeta co pisze tylko z autopsji...- powiem, że wiem ale dziękuje za przypomnienie Pozdrawiam zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-10-08, 13:42:50
|
|||
|
|||
Interpelacja napisał(a):To nie było utożsamianie się z peeleem tylko określenie nas dotyczy nas mężczyzn.male_p napisał(a):choć problemy nas się imająMałe_p - czyli autor utożsamił się z podmiotem lirycznym poprzez słowo nas!! życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-10-08, 14:51:05
|
|||
|
|||
male_p napisał(a):[/b]Interpelacja napisał(a):To nie było utożsamianie się z peeleem tylko określenie [b]nas dotyczy nas mężczyzn.male_p napisał(a):choć problemy nas się imająMałe_p - czyli autor utożsamił się z podmiotem lirycznym poprzez słowo nas!! Tomuś Słonko , ale właśnie to cały czas tłumaczy Interpelacja.To coś Ty napisał, Ona chciała wytłumaczyć tylko zrobiła to po naszemu Ja zrozumiałam |
|||
2008-10-08, 14:53:31
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):male_p napisał(a):każdy temat jest z życia wzięty Agula, Tomuś zmiłujcie się I nic "z WAmi", tylko Wam się coś źle zrozumiało Żadnych podtekstów nie odczułam w stosunku Do Tomusia, tylko do Tomusia- jako części rodu męskiego ło matuś Interpelacja do tablicy !!! nabroiłaś :rotfl: ja Ci usprawiedliwienie napisałam w dzienniczku, ale jakby co skoryguj |
|||
2008-10-08, 15:31:11
|
|||
|
|||
Ginsana napisał(a):Interpelacja do tablicy !!! nabroiłaśStoję pokornie z opuszczoną głową i prznaję: moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Lanie mnie czeka - Dajcie mi po razie, za to rozrabianie :-) Może się poprawię, choć niekoniecznie ;-) zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-10-08, 15:36:42
|
|||
|
|||
Dziękuję "pani profesor" za wstawienie się za mną... Polecam się na przyszłość :-)
Tylko uprzedzam - ja trochę taki typ niepokorny jestem zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-10-08, 16:57:33
|
|||
|
|||
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości