W stronę słońca
|
2008-09-07, 16:41:13
W stronę słońca
|
|||
|
|||
W stronę słońca (popr.)
ramiona ukwiecone bliznami pełzną ku światłu jak pędy wygłodniałej rośliny chcą tylko iść do nieba kolory z wyjątkiem czerwieni skomponowane przez kogoś innego wdycham światło - tylko tyle mi pozostało i blizny (hm. prawdopodobnie coś tu zmienię jeszcze w tym. Wszelkie sugestie mile widziane jak zawsze zresztą *wersja poprawiona. mniej o 1 wers :lol: . jak dotąd. *aaaa. :boisie: "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-09-07, 17:17:14
|
|||
|
|||
no właśnie bo nie miałam pojęcia jaki dać tytuł...nic mi się nie wymyślało jakoś więc pewnie tytuł jakiś inny....Hm.Albo ten wers wywalę...Ja nie umiem podejmować decyźji :boisie:
"Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
2008-09-07, 21:59:08
|
|||
|
|||
Bardzo inspirujący i obrazowy wiersz. Czytam wersję poprawioną i bezskutecznie próbuję się doszukać czegoś do poprawki. Podoba mi się
Maria M. |
|||
2008-09-07, 22:03:05
|
|||
|
|||
Wiesz co, zamieniłabym tylko "wdycham" na "chłonę" (to tak dla purystów językowych )
Maria M. |
|||
2008-09-10, 22:28:32
|
|||
|
|||
jak pędy wygłodniałej
rośliny chcą tylko iść do nieba to je dobre i na miłość boską zmień ten awatar.Lizaczka z powrotem chcę .PLeas.....................!!!!! |
|||
2008-09-11, 08:36:02
|
|||
|
|||
niczym bluszczyk otaczający zmurszałe drzewo idące ku słońcu z nadzieją na lepsze jutro, ciekawie napisałaś
|
|||
2008-09-12, 15:38:44
|
|||
|
|||
światło i obraz konteplacja człowieka. Pozdrawiam
norbertus |
|||
2008-09-12, 15:46:34
|
|||
|
|||
Ginsana napisał(a):i na miłość boską zmień ten awatar.Lizaczka z powrotem chcę .PLeas.....................!!!!!:lol: wkrótce.....mejbi "Życie jest zabawne, kiedy się tylko przestać nad nim zastanawiać." ~Kurt Vonnegut~ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości