Już blisko ...
|
2008-09-04, 20:16:06
Już blisko ...
|
|||
|
|||
W pustych ścianach osamotniony,
miłości twej tak bardzo spragniony, objęcia ciepłego miękkich dłoni, drżenia, gdy czule dotykasz skroni, błękitu radosnego spojrzenia, które, smutek w uśmiech, zamienia, słów płynących obłokiem na niebie, słońcem, bym w cieple ogrzał siebie, ciało bezpiecznie we mnie wtulone, umysły żądzami rozpalone, tu kończę, zostawię wam puentę, wyobraźni podniety zachętę .... życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-09-04, 21:20:57
|
|||
|
|||
Bo ja prosty i mało skomplikowany ...
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-09-04, 22:06:29
|
|||
|
|||
hmm pytanie tylko jaka ?
|||
2008-09-05, 08:05:34
|
|||
|
|||
oczywiscie ni tak do konca niech sie domyslaja -super
Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2008-09-05, 09:49:08
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):MAGIA SŁOWA! Magia słowa przede wszystkim, ale też magia miłości, uczucia, bliskości, zażyłości, intymności, zbliżenia, doznania, namiętności, żarliwości i tak można by dalejâ¦. ale moim skromnym zdaniem to wszystko sprawia magia kobiecości :lol: zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
2008-09-06, 03:53:25
|
|||
|
|||
ostatnie trzy linijki sugerują mi że chyba brakło Ci słów...a w ogóle to ja urodziłem się aby żyć ...przede wszystkim, skąd takie myśli, młody człowieku... no chyba że cytujesz pewnego mądrego filozofa ... :)pozdrawiam ...
maciek - wodnik - nie mylić z rozwodnieniem :) |
|||
2008-09-06, 16:24:46
|
|||
|
|||
w pustych ścianach osamotniony, marzy o miłości..chyba ma już wybrankę serca... :-)
|
|||
2008-09-07, 20:30:10
|
|||
|
|||
jak możesz Agunia...mnie przez głowę nigdy nie przyszło powiedzieć ..(baba)...no chyba że jak upiekę babkę...chociaż wolę ciasto drożdżowe.. ...a kobiecość jest taka magiczna, co zauważyła dokładnie moja krajanka z Krakowa !!! ...
maciek - wodnik - nie mylić z rozwodnieniem :) |
|||
2008-09-07, 21:41:21
|
|||
|
|||
Delikatnie i romantycznie prowadzisz czytelnika do puenty, którą i tak sami sobie dopowiadamy - i bardzo dobrze Pozdrawiam
Maria M. |
|||
2008-09-07, 22:30:24
|
|||
|
|||
Dziękuję wszystkim za posty ... aż chce się dalej pisać
|||
2008-09-08, 17:15:39
|
|||
|
|||
Haha - awansowałam na krajankę -pozdrawiam i dziękuję
A co do wiersza ... male_p napisał(a):które, smutek w uśmiech, zamieniapo co te dwa przecinki - moim zdaniem zbędne male_p napisał(a):słońcem, bym w cieple ogrzał siebie,nie bardzo rozumiem czego to dotyczy....Rozumiem że spragniony objęcia, drżenia, spojrzenia i słów... ale ja dopiero jestem prosta słów płynących jak obłok po niebie, ciepła, by jak w słońcu ogrzać siebie - czy tak należałoby to rozumieć?? zastanów sie raz, zanim coś dasz, dwa-zanim przyjmiesz i tysiąc zanim zażądasz |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: