"Oko"
|
2008-07-14, 19:36:27
"Oko"
|
|||
|
|||
Oko
Gin gwai (Hongkong,Wielka Brytania,Singapur, 2002) Dramat/Horror/Thriller Reżyseria: Oxide Pang Chun, Danny Pang Scenariusz: Jo Jo Yuet-chun Hui, Danny Pang, Oxide Pang Chun cytat:W Hongkongu mieszka 20-letnia dziewczyna o imieniu Mun. Od drugiego roku życia jest niewidoma. Po 18 latach, ma szansę rozpocząć normalne życie. Zostaje poddana operacji przeszczepu rogówki.Stopniowo odzyskuje wzrok. Jednak to, co widzi jest przerażające⦠Dziwne, niewyjaśnione rzeczy, których inni nie dostrzegająâ¦ Ciąży na niej klątwa dawcy rogówki - młodej dziewczyny o imieniu Ling. Ona także widziała podobne rzeczy. Mun stara się odkryć tajemnicę ciążącej na niej klątwy⦠Od siebie; zaczynając oglądać nie wiedziałam, że to thriller. Jakim cudem na zawał na poszłam w pierwszych minutach filmu, to ja nie wiem Film pełen tajemnic i scen nie z tego świata..Szybka akcja, ciekawa i wciągająca.Jeden z tematów , to problem czy pamięć komórkowa dotyczy również rogówki/w sumie nie powinna/.Niesamowity film trzymający w napięciu do ostatniej minuty.Polecam tym, co mają silne nerwy |
|||
2008-07-17, 23:49:18
|
|||
|
|||
Dzięki za ostrzeżenie :-) Zbyt wrażliwa ze mnie osóbka-do końca filmu bym chyba nie wytrzymała. ;-)
|
|||
2008-07-18, 22:23:12
|
|||
|
|||
Polot napisał(a):Dzięki za ostrzeżenie :-) Zbyt wrażliwa ze mnie osóbka-do końca filmu bym chyba nie wytrzymała. ;-) tego typu zaskoczenie prawie z krzesła zrzuca :rotfl: |
|||
2008-07-19, 23:09:20
|
|||
|
|||
Ginsana napisał(a):tego typu zaskoczenie prawie z krzesła zrzucaOj częsciej z fotela zrzuca :lol: i to lotem błyskawicy kiedy z WAMI wspaniale się bawię |
|||
2008-07-24, 19:41:10
|
|||
|
|||
Polot napisał(a):Ginsana napisał(a):tego typu zaskoczenie prawie z krzesła zrzucaOj częsciej z fotela zrzuca :lol: i to lotem błyskawicy kiedy z WAMI wspaniale się bawię Masz na myśli :rotfl: może haleczkę- Halki pod ziemia na 600? :rotfl: uchachrałam sie jak norka |
|||
2008-07-24, 22:10:07
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Odczepta się wreszcie od tej nieszczęsnej halkia kto na avatarku wąskimi ramiączkami sie chwali od halki :-P |
|||
2008-07-25, 17:54:04
|
|||
|
|||
Polot napisał(a):Ninoczka napisał(a):Odczepta się wreszcie od tej nieszczęsnej halkia kto na avatarku wąskimi ramiączkami sie chwali od halki :-P hehehe...ale Cię złapała tylko czy, aby ta haleczka górnicza jest tzn.przodkowa ? :rotfl: Bo coś mi się wydaje, że Agula poniżej ja zdjęła :lol:...no jeszcze ją mogła zgubić na te 600, jak przed przodkowym uciekała |
|||
2008-07-25, 18:21:53
|
|||
|
|||
:lol: No ładnie :lol: Ninoczke Ginsanka rozebrała :rotfl:
|
|||
2008-07-25, 18:26:44
|
|||
|
|||
Polot napisał(a)::lol: No ładnie :lol: Ninoczke Ginsanka rozebrała :rotfl: o przepraszam ....ja w tym palcy nie maczałam.... Nina na przesłuchanie ....Kto Cię rozebrał ? :!: :| :mrgreen: :lol: |
|||
2008-07-25, 20:27:30
|
|||
|
|||
Jakie procenty??????? Przeca Wodnik zamkniety na cztery spusty :-( lepiej sie przyznaj jak na spowiedzi kto sobie tą Twoją halkę przywłaszczył :lol:
|
|||
2008-07-25, 20:28:32
|
|||
|
|||
No i ładnie od recenzji do negliżu ...ładne mi OKO
|
|||
2008-07-25, 20:35:33
|
|||
|
|||
Polot napisał(a):No i ładnie od recenzji do negliżu ...ładne mi OKO oko to ściągnęło :rotfl: jej tą haleczkę :rotfl: |
|||
2008-07-25, 20:38:13
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):No cio - teraz można na mnie czytać jak w otwartej księdze :rotfl: to niesprawiedliwe.Polotowa dostanie nową witkę, a ginsana pewnie ta witką po tyleczku od Nineczki ja tez chcę tka miotłę, bo jako zielarka na Sabat może Was zabiorę |
|||
2008-07-25, 20:41:56
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Ginsana napisał(a):Polot napisał(a):No i ładnie od recenzji do negliżu ...ładne mi OKO Ty....a o tej mówisz.Ludzie!!!!!!! jaką Ona ma sex haleczkę ..... :roll: |
|||
2008-07-25, 20:46:14
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Ginsana napisał(a):Ty....a o tej mówisz.Ludzie!!!!!!! jaką Ona ma sex haleczkę ..... :roll: " Brutusowa" zatem milczy....nic nie powiem o jej kusej , za kusej haleczce psssss :rotfl: |
|||
2008-07-25, 20:58:57
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Ginsana napisał(a):" Brutusowa" zatem milczy....nic nie powiem o jej kusej , za kusej haleczce psssss :rotfl: :| :oops: :> |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości