..ucieczka..
|
2008-01-16, 15:15:13
..ucieczka..
|
|||
|
|||
ucieczka...
uciekam w świat poezji poecie wolno wszystko fantazjować aby tylko dać upust swej wyobraźni poczuć się lepiej może wybudować drabinę do gwiazd i wspinać się po szczeblach wyżej wyżej dotknąć nieba oznajmić wszystkim byłem w niebie prawdę napisać na piasku na skale wyryć to co otrzymuje nie bać się ryzyka otworzyć drzwi kiedy zapuka niespodziewany gość o ambicji zapomnieć pisać powitać Gościa podziękować dać szansę swojemu życiu ktoś powie jaki sens życie jest bez sensu jest niepokojem próżnością przeróżnych pragnień życie jest pyłkiem na wietrze z prochu powstałeś i w proch się zmienisz lecz z Bogiem warto być pyłkiem.. |
|||
2008-01-16, 15:18:07
|
|||
|
|||
ten wiersz wywołał wielkie kontrowersje na beju...został usunięty...mślę że po pewnym okresie go dodam...napisałam go pod wpływem hasła z krzyżówki...właśnie; "poeta może kłamać"
|
|||
2008-01-18, 19:02:36
|
|||
|
|||
Ninoczko...to ja go usunęłam...dostawałam na gg tak przykre słowa i groźby, w końcu zamist liter pojawiły się pytajniki....po kilkudniowej przerwie jest dzisiaj zamieszczony na beju...
przepraszam za niedopowiedzenie... |
|||
2008-01-18, 22:19:14
|
|||
|
|||
juz cichaj Ninoczka...jam Ci tu jest nieraz A poecie w wierszach wszystko wolno Wandziu....tych gróźb nie rozumiem....jakiś szurniety czy co? normalny tak nie postepuje. A więć Słonko nie martw sie jakims tam dupkiem
ps.czy moge Adminie Nionoczko uzywać takiego słowa ? kurcze może jednak nie wypada Jak myslisz? |
|||
2008-01-19, 00:05:28
|
|||
|
|||
Moje drogie Adminki ale się uśmiałam..tam stale awarie ostanio..a dupków wszędzie pełno...moje drogie Adminki jest mi z Wami wesoło...Ninoczka pozwoli na takie gadanie
kogo by tu zaprosić moje miłe panie... wolno wszystko wolno... |
|||
2008-01-24, 21:50:44
|
|||
|
|||
Tak warto być, warto nie być poprawbym dla drugiego człowieka, zawsze widzieć w Nim tego jednego - CZŁOWIEKA. Bardzo, bardzo... :-)
norbertus |
|||
2008-01-24, 22:17:43
|
|||
|
|||
chodzi mi o niepoprawność wobec drugiego człowieka rozumianą jako nipoprawność dla niego wobec tzw. systemów poprawności
norbertus |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości