To ja jestem tym zlym vel manifa
|
2017-09-30, 13:15:33
To ja jestem tym zlym vel manifa
|
|||
|
|||
A wiec
nazywam sie michał i pewnie jestem szowinista. Wczoraj bylem w klubie gdzie byl performance bardzo feministyczny i w ogole panna przez 40 minut opowiadala o tym jak jej byl ja bil sory mloda sama wybralas buraczka bo a byl przystojny b mial kase sama to powiedzialas wiec moze jak bys wybrala tego chlopaka ktory cie zawsze kochal tego niepozornego stojacego pod sciana piszacego wiersze samotnika ktory nie jest popularny ma inne poglady i duzo iq to by cie nie bil ale to my faceci jestesmy tymi zlymi piec lat bylem w zwiazku z kobieta dla ktorej oddal bym zycie doslownie nie przeczytala przez te piec lat nawet jednego mojego wiersza ja sie staralem ona uwazala ze to jej sie nalezy w koncu wpadlem w depresje i zaczalem pic bo to byl jedyny sposob na to zeby mnie sluchala bo jak bylem trzezwy zawsze robila mi awantury bo nie pozmywalem bo znowu zawracam jej glowe propozycja jakiejs wspolnej aktywnosci jak ogladanie filmow dokumentalnych jak ogladanie czegokolwiek jak wyjscie gdzies jak zrobienie czegokolwiek razem ale to ja bylem tym zlym tak raz podnioslem na nia reke bo stanela przede mna podczas jednej z wielu klotni i krzyczala co mi zrobisz co mi zrobisz doslownie plula mi tymi slowami w twarz ale to ja jestem tym zlym wyrzucila mi buty przez okno bo nie bylem posluszny a w jej swiecie to ja musialem sie zmieniac i byc posluszny staralem sie 5 lat zawsze jesli byla sytuacja ze moje zdanie czy kogokolwiek innego wybrala innego ale to ja jestem zly mialem zabukowane bilety na premiere star wars kilka tygodni przed miala jedno zadanie wiedziec na ktora godzine i gdzie pomylila kina ale to ja jestem zly tego samego wieczoru mielismy impreze firmowa caly wieczor mnie olewala bawila sie z innymi ja bylem sam jak zawsze zrobilem sie agresywny bo mialem dosyc tego z calej imprezy ma foty z kazdym tylko nie ze mna to aj bylem zdecydowanie ten zly mielismy chora swinke morska kochalem tego pluszaka bardzo ona niby znala sie na swinkach w koncu byla moderatorka na najwiekszym polskim forum o cavi swinka kaszlala kilka tygodni ale coz to pylek z trocin nawet jak w nocy wstalem i prosilem ze lzami w oczach ja o interwencje zbyla mnie to pylek z trocin swinka umarla chcialem sie wyprowadzic przeblagala mnie zebym zostal ale to ja jestem tym zlym miesiac pozniej jak zaczlem miec dosyc i chcialem sie spotykac z przyjaciolmi nie wytrzymala tego byla za wiele zebym mial wlasne zdanie wlasne potrzeby wlasnych przyjaciol bo od wszystkich innych dawno mnie odciela to ja bylem tym zlym wystawila mnie przed drzwi doslownie wrecz byla policja bo to ja jestem tym zlym kleczalem na podlodze przed nia ryczac jak male dziecko jej nie drgnela powieka to ja bylem tym zlym w desperacji chcialem skoczyc z okna powstrzymano mnie dlaczego ? po co ? przeciez w koncu moze nie byl bym tym zlym od tego czasu wszystko szlak trafil musialem wynajac pokoj nie umiem zyc samemu wszystko bylo rownia pochyla w jednym kierunku chcialem sie zabic skaczac z mostu powstrzymali mnie wyladowalem w szpitalu psychiatrycznym na trzy miesiace zrozumcie drodzy doktorzy ze chemia nie zmieni niczego bo to ja jestem tym zlym poznalem tam dziewczyne mielismy byc razem for ever and ever wyszdlem nie odebrala jedngo telefonu bo to ja bylem tym zlym chodze do klubow swietnie tancze freestyle zadna nie zwroci na mnie uwagi pomimo ze jestem krolem parkietu i robie to tylko dlatego ze jestem samotny tak bardzo ze mi sie chce zygac ale nie jezdze golden lamborgini nie nosze adidasikow nie sram hajsem ledwo wiaze koniec z koncem tutaj na psychiatrycznym l4 dlatego nie poznam jej bo to ja jestem tym zlym za to kazda leci na fagasa co wyszedl z silowni bo ma przciez piekne cialo co z tego ze ma w glowie nic potem beda znowu plakac ze je bije halllooooo to moze wybierz mnie nie tego goscia ktory nie wie czym jest teoria strun albo jak dziala fuzja w sloncu ale to ja jestem tym zlym mam dosyc laski moga robic co chca to my musimy sie starac ale przeciez one sa tak bardzo uciskane czym? tym ze jak facet sie przespi z laska jej sie odwidzi i powie ze zostala zgwalcona to my pojdziemy siedziec? bo to feministyczny koszmar jesli sad ma wybrac czy kobieta czy mezczyzna ma opieke nad dzieckiem wybierze zawsze kobiete to jest fair? to my jestesmy tymi zlymi bo mamy penisy ? czy bo nie rysujemy sobie kredkami rzes? nie udajemy ksiezniczek ktorym wszystko wolno bo maja pochwy? ze niby faceci maja lepiej platne prace? powiedzcie to sekretarce prezesa firmy ktora ma prace tylko dlatego ze ma rozmiar d biustu i chodzi na solarke zarabia 6 k za ladny wyglad albo modelką ba nawet prostytutkom w mojej firmie pracuja laski z iq ameby w dziale marketingu zarabiaja z 4 razy tyle co ja wymyslajac projekty marketingowe na poziomie barbie i przyjaciele bo maja wyglad prezes lubi swoj dzial marketingu ale to ja jestem tym zlym pojdzmy dalej w moim miejscu pracy pracuje ksiezniczka pojecia nie ma co robi raczej ale ma preferencyjne warunki pracy w przeciwienstwie do wszystkich innych nie pracuje na 3 zmiany tylko zawsze od 9 do 17 szkoda ze to ja musze za nia obslugiwac klientow anglojezycznych bo nie mowi po angielsku zreszta ogolnie malo umie pracuje duzo dluzej niz ja zarabia duzo wiecej niz ja dlaczego ? bo ma rozmiar d i tipsy to ja jestem tym zlym ? mam dosyc ta manifa to tylko kropla mam dosyc bycia tym zlym |
|||
2017-09-30, 15:16:38
RE: To ja jestem tym zlym vel manifa
|
|||
|
|||
Ręce opadają.
Tekst fatalny z błędami językowymi. Jeden wielki koszmar. Sartre |
|||
2017-09-30, 17:49:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-09-30 17:50:47 przez Misiek.)
|
|||
|
|||
przede wszystkim nie zaczyna się utworu literackiego od ,, a więc ,,
tomku to nie błędy -tylko autor nie ma klawiatury z językiem polskim |
|||
2017-09-30, 19:08:37
|
|||
|
|||
Nie rozchodzi mi się o znaki diaktryczne.
Stylistyka fatalna, ba, nawet jest błąd w słowie anglojęzycznym. Sartre |
|||
2017-09-30, 23:10:37
|
|||
|
|||
literówka tomku
a znaki nazywamy D I A K R Y T Y C Z N E ;-)) |
|||
2017-10-01, 01:09:35
|
|||
|
|||
aha ..... xdddd xddd x ddd a gdzie wasze obozy smierci gramma nazi . ,Moze Panowie wspaniali piszacy po polsku
zrozumieja fakt ze przeslanie ktore jest pisane pod wplywem emocji nie musi primo by poprawne gramtycznie secuno w zaden sposob poprawne nie umiecie sie odniesc do tresci ? gratuluje pustostanu w mozgu moze panowie einstainy odniosa sie do einstainowskiemu sformuowamiu o "a spooky action on the dystans" alb teori strun? liczb pierwszych ??? wsadzxcie sobie pustaki ortografie glebokowo w cholewki liczy sie przeslanie pisane na zywo cos w co sie wierzy a nie to czy dany tekst jest poprawny gramatycznie ] pustaki |
|||
2017-10-01, 08:31:47
|
|||
|
|||
o,zabrzmiało stylem prymitywisty
a szkoda bo treść nie najgorsza tylko poprawić to i owo a byłoby super |
|||
2017-10-01, 09:09:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-10-01 09:13:30 przez tom_70.)
|
|||
|
|||
(2017-10-01 01:09:35)marcusdavidus napisał(a): aha ..... xdddd xddd x ddd a gdzie wasze obozy smierci gramma nazi . ,Moze Panowie wspaniali piszacy po polsku (2017-10-01 08:31:47)Misiek napisał(a): o,zabrzmiało stylem prymitywisty Typowy megaloman analfabeta (2017-09-30 23:10:37)Misiek napisał(a): literówka tomku Misiek, obawiam się, że źle mnie zrozumiałeś. Sartre |
|||
2017-10-01, 16:36:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-10-01 16:37:12 przez Misiek.)
|
|||
|
|||
tomku, ja nie znam znaków diaktrycznych
analfabeta to autor nie jest przecież coś napisał |
|||
2017-10-02, 08:17:09
|
|||
|
|||
Fakt, sorry, uszło to mojej uwadze.
Sartre |
|||
2017-10-07, 21:51:14
|
|||
|
|||
powiem tak
mam sliczne wiersze mam sporo innych utworow ktore stworzylem tekst pisany pod wplywem emocji zataz po wydarzeniu nie bedac do konca trzezwym nie kwalifikuje mnie do bycia prymitywem a zreszta mowiac tekstem t raperow z nad wisly dobra dobra dobra dobra pocalujcie w dupe bobra |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości