Jestem zmęczona dzisiejszą nocą
|
2008-07-07, 20:18:25
Jestem zmęczona dzisiejszą nocą
|
|||
|
|||
jestem zmęczona dzisiejszą nocąâ¦ale co Ciebie to może obchodzićâ¦
jest mi źle...i smutno....ale i tak nie mam z kim pogadać i nawet się wypłakać...z tego co boli, ot tak po prostu..... Swoim istnieniem wlałeś we mnie ciepło, miłe ciepło a teraz poczęstowałeś mnie chłodem.... a przecież daleko nam do Arktyki...Twój chłód bardziej boli niż chłód samotnej nocy⦠a jednak nie odzywasz się trudno...nie będę pisać do Ciebie bo najwyraźniej tego nie chcesz w żaden sposób...trochę mi przykro ale trudno..... Słońce, choć w sercu i na dworze pochmurno |
|||
2008-07-07, 22:13:32
|
|||
|
|||
Poruszylas mnie tymi słowami tak jak byś weszła w moja duszę też mam daleko do Afryki ludzkie serca ziębiły mnie ostatnio. Biorę ten wiersz na jutrzejsza moją medytację Dzięki. Pozdrawiam
norbertus |
|||
2008-07-09, 20:03:39
|
|||
|
|||
Mam nadzieję, że medytacja się udała. Co do formy zapisu...hmm - sama nie wiem...pozdrawiam
|
|||
2008-07-09, 21:24:42
|
|||
|
|||
Finezja_ad napisał(a):Co do formy zapisu...hmm - sama nie wiem ewetka napisał(a):zapis Ninoczki bardziej odpowiednidla mnie też jest bardziej czytelny |
|||
2008-07-10, 10:32:31
|
|||
|
|||
No jasne, cieszę się, że analizujecie, tylko podpowiem to jest " list pisany nocą przy świetle ksieżyca, kiedy myśli w głowie trzepoczą :-D i rumienią się licą..." Pozdrawiam
|
|||
2008-07-10, 12:02:45
|
|||
|
|||
optuje za wersją Ninoczki
jestem jaki jestem |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|