Dzień dobry
|
2016-11-22, 13:39:25
Dzień dobry
|
|||
|
|||
Dzień dobry,
Nazywam się Krystyna. Michasia to imię, które dałam głównej bohaterce moich opowiadań i tak zostało. Cieszę się, że istnieje aktywne forum osób zainteresowanych pisaniem poezji, którzy się wzajemnie inspirują, wspierają i wymieniają spostrzeżeniami. Od niedawna zaczęłam nagrywać swoją twórczość i publikować ją na łamach mojego kanału YouTube - Poetka Michalina do którego wszystkich Was zapraszam licząc na komentarze i wsparcie 'kolegów po fachu'. Cieszę się, że mogę tu być. Krysia vel Poetka Michalina |
|||
2016-11-22, 19:14:33
RE: Dzień dobry
|
|||
|
|||
Wysłuchałem twoich wierszy i bardzo mi się podobały.
Najlepiej byłoby, jakbyś wszystkie wiersze opublikowała. Słowo mówione i słowo pisane, to dwa różne światy. Pozdrawiam. |
|||
2016-11-22, 22:36:56
|
|||
|
|||
Dziękuję Tomku. Bardzo się cieszę, że Ci się podobają.
Zdecydowanie masz rację, że słowo pisane a mówione to 2 zupełnie inne rzeczy. Do niedawna publikowałam treści ale nie wierzyłam bym mogła podzielić się nimi z większym gronem odbiorców. Wydawałam tomiki oraz nagrania na płycie, z czego to drugie okazało się większym sukcesem. W porównaniu do poprzednich form przekazu, YouTube daje mi zdecydowanie większy zasięg przy praktycznie zerowych kosztach a dodanie slajdów, zdjęć czy fragmentów filmu pozwoli dodatkowo wzbogacić i urozmaicić przekaz. |
|||
2016-11-23, 15:44:59
|
|||
|
|||
Odpowiem na wiersze - wierszem.
Krystyna - michalina jeden ©huj otóż nie to nie tak SENsu w tym brak Ameno Pozdrawiam cieplutko. <3 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości