Moje marzenie .
|
2016-03-09, 19:17:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-03-09 19:24:18 przez Lechu 62.)
Moje marzenie .
|
|||
|
|||
Moje marzenie
Marzę Miła by wieczorem w drogę Cię wziąć, I za rękę iść w spacerze gwiaździstej nocy, Pod nieba jasnego kopułą północnych gwiazd, Stanąć wpół objąć i czule spojrzeć Ci w oczy, A w oczach gwiazd blasku skraść ustom pocałunek . Marzę Miła by wreszcie w ramiona Cię wziąć, Mocarnym uściskiem rąk kibić objąć Twą, Wtulić w Twych włosów zapachu mą twarz, Przycisnąć męski tors do twardych piersi Twych, I całym sobą poczuć oddech i Twego serca bicie... Marzę byś Miła na kolana z uśmiechem siadła mi , Patrząc w oczy za szyje oburącz objęła mnie czule, Ja ust Twoich słodkości szukać będę łapczywie, Gdy znajdę nie puszczę w zatraceniu całym swym , Całować będę usta Twe do pełni tchu utracenia... Marzę byś w woalu przy mnie Miła położyła się, Ja świętość łona Twego zawsze uszanuje, Tulić Cię chcę tylko i pieścić piersi Twe, I leżeć przy Tobie chcę tak całą wieczność już, Dopóty łakomy wieku czas nie rozdzieli nas... Marzę spocząć głową Miła na kolanach Twych, By w rozkoszy łona Twego poczuć jego ciepło , Ty me włosy dłońmi swymi jak grzebieniem czesz, I szczere szeptem do ucha miłosne słowa mów, A ja Tobie jak pies skarb wierności cały ofiaruje . Dla Krysi L.J. Marzec. 2016 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości