Jeżeli ktoś nie lubi Dotyku Wiatru to zapraszam pod link
|
2008-06-17, 11:08:07
Jeżeli ktoś nie lubi Dotyku Wiatru to zapraszam pod link
|
|||
|
|||
<!-- m --><a class="postlink" href="http://ryszard-sziler.eblog.pl/comment.php?id_notki=1193673">http://ryszard-sziler.eblog.pl/comment. ... ki=1193673</a><!-- m -->
wtedy przekonacie sie jaka wrogość i wrednota panuje na innyxch portalach poetyckich pzdrkamil jestem jaki jestem |
|||
2008-06-17, 11:56:54
|
|||
|
|||
:lol: Nie mam zamiaru nawet tam wchodzić mi jest tutaj bardzooooooooooo DOBRZE.Ninoczka wielki :buzki: za to ,ze mnie podstępem za rączkę przyprowadziłaś
|
|||
2008-06-17, 11:59:00
|
|||
|
|||
Polot napisał(a)::lol: Nie mam zamiaru nawet tam wchodzić mi jest tutaj bardzooooooooooo DOBRZE.Ninoczka wielki :buzki: za to ,ze mnie podstępem za rączkę przyprowadziłaś mnie też Ninoczka :oops: tak za rączkę raz i drugi , a potem....no i jestem :lol: :mrgreen: :evil: jestem jaki jestem |
|||
2008-06-17, 12:03:08
|
|||
|
|||
a swoją drogą chciałem tylko pokazać że nie wszyscy poeci i ich przyjaciele są uczuciowi , uczciwi, wrażliwi na ból drugiego człowieka ...pozbawieni złych cech jak to powinno charakteryzować ludzi piszących wiersze.
Poezja polska to portal hańby dla ludzi kultury. pzdr.kamil jestem jaki jestem |
|||
2008-06-17, 12:49:48
|
|||
|
|||
Ninoczka napisał(a):Z tego co jednak słyszałam o tej stronie wielkie talenty wyrosły! Cooooooooo????!!!! Tam na ten portal szli gotowi - ukształtowani poeci-zwabieni jego marketingową nazwą która nie ma nic wspólnego Z jakościa portalu . Poezja polska nigdy nikogo nic nie nauczyła. Tam sie zwalczało poetów . Dam przykład atmy (Burdy) - jego zaszczuto na tym portalu - mimo ze aktualnie Burda uważany jest za jednego z najlepszych poetów portalowych i nie tylko. Takich przykładów mogę dać dużo wiecej Ninko. Ja siedzę czynnie na portalach juz wiele lat, wiele lat je obserwuje i wierz mi że mam rację. Portal Poezja polska to hańba dla polskiej poezji. pzdr.kamil jestem jaki jestem |
|||
2008-06-17, 14:22:20
|
|||
|
|||
Po lekturze ja tu zostaję ...
życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2008-06-17, 18:58:07
|
|||
|
|||
Dzęki Kamil w imieniu ( jak myślę) większosci użytkowników : )
dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem |
|||
2008-06-17, 20:26:37
|
|||
|
|||
Ech ta babska ciekawość :zalamka: ,że też mnie ta miotła jednak tam zawiozła :-(
|
|||
2008-06-18, 21:08:54
|
|||
|
|||
A co wiecie na temat <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.poezja.com.pl">www.poezja.com.pl</a><!-- w --> ??
|||
2008-06-19, 07:16:01
|
|||
|
|||
mnie teź zaprosił , ale też nie byłem na tym portalu - co wcale nie znaczy iż tam nie pobiegam
jestem jaki jestem |
|||
2008-06-19, 12:22:50
|
|||
|
|||
Dostałem własnie stamtąd zaproszenie ale jakoś mnie tam nie ciągniee )
|||
2008-10-01, 00:03:10
|
|||
|
|||
jak można swoją kolebkę opuscić .. skoro tu tak dobrze ?
|||
2008-10-04, 00:34:07
|
|||
|
|||
Wbrew temu, że mało bywam, bardzo lubię zgromadzone TU właśnie, to grono sympatycznych ludzi i pozdrawiam z tego miejsca prosząc o zrozumienie, że normalnie jestem zabiegany, że na nic już czasu nie starcza.
Staram się bywać na miarę możliwości. Wiem, powiecie,że to mało, ale na ile czas mi pozwala bywam. R. |
|||
2009-04-21, 14:48:16
Re:
|
|||
|
|||
Kamil Rousseau napisał(a):a swoją drogą chciałem tylko pokazać że nie wszyscy poeci i ich przyjaciele są uczuciowi , uczciwi, wrażliwi na ból drugiego człowieka ...pozbawieni złych cech jak to powinno charakteryzować ludzi piszących wiersze. Kamilu - pozwoliłem sobie odgrzebać i "odgrzać" Twój własny wątek... Właśnie chcąc uniknąc podobnej atmosfery wolimy pozbyć się trolli i flamerów z forum. [center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-04-22, 09:58:25
Re: Re:
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):Właśnie chcąc uniknąc podobnej atmosfery wolimy pozbyć się trolli i flamerów z forum.Oby jak najmniej było takich przykrych sytuacji. Traktujmy innych tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości