Mój debiut na forum
|
2014-03-05, 14:19:58
Mój debiut na forum
|
|||
|
|||
Czekam
Na ciebie, Czekam Na coś, co się stanie Moje czekanie Przejęta na wskroś Czekam na nicość Bezkres czułości, Do szpiku kości Przenika me ciało Moje czekanie W otchłaniach miłości Zapada w wieczność... Istnienia Czekam na ciebie, Czy coś się stało? |
|||
2014-03-05, 15:23:45
RE: Mój debiut na forum
|
|||
|
|||
(2014-03-05 14:19:58)kacha12 napisał(a): Czekam na ciebie, Czyli odleciałaś Jak na biały wiersz za dużo rymów, jak na rymowany rymy takie nieregularne, ale w sumie jest o.k Sorry, pozwoliłam sobie na poprawki, tak jak ja to widzę, ale to Twój wiersz i akceptuję go takim jak jest. Czekam Na ciebie, Na coś, co się stanie Przejęta na wskroś Czekam na nicość / odlot Bezkres czułości, Przenika me ciało Moje czekanie W otchłaniach miłości Zapada w wieczność... Istnienia Czekam Czy coś się stało? Witaj na forum miłego dnia |
|||
2014-03-05, 15:45:41
|
|||
|
|||
Aniu!Dziękuję Ci za komentarz i za poprawienie mojego wiersza.Rzeczywiście po Twej korekcie jest on dużo lepszy.Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć tylko tyle,że wiersz napisałam ,,na poczekaniu,od ręki" i za bardzo się do niego nie przyłożyłam.A jaki jest,to każdy widzi.Dzięki!Pozdrawiam.Kasia
|
|||
2014-03-05, 19:28:40
|
|||
|
|||
witaj Kasiu,wiersza nie skomentuję...
|
|||
2014-03-05, 19:36:07
|
|||
|
|||
Napisz mi proszę,emceku,dlaczego? kasia
|
|||
2014-03-06, 12:50:37
|
|||
|
|||
Kasiu, ponieważ wiersz wymaga bardzo dużego dopracowania
|
|||
2014-03-07, 17:19:47
|
|||
|
|||
Cześć Kasiu.
A ja powiem tak: Nigdy nie poprawiałem swoich wierszy, chyba, że w trakcie pisania. Najważniejsze było dla mnie, że mówią one do mnie, a co i jak mówią innym - to już kwestia interpretacji odbiorcy Również witam w klubie lotnych duszyczek Opera omnia - wątek zamknięty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości