Godni pożałowania zwyrodnialcy!
|
2013-07-07, 21:57:41
Godni pożałowania zwyrodnialcy!
|
|||
|
|||
Skoro satyra, to proszę bardzo. Satyra całą gębą
Paskudni, odpychający i idący zawsze na łatwiznę pomyleńcy i niezdary! To do Was te słowa! Wytyczyłem wam cel! Nie omieszkałem przy tym pozostawić tak wielu wskazówek mających dopomóc w spełnieniu się Waszych egzystencji. Przedstawiłem wszystkie kroki w jak najprostszym języku a Wy... spieprzyliście to konkursowo. Musiałem nauczyć się od początku tego Waszego obmierzłego, pełnego przemieszań bełkotu, by móc w ogóle me myśli przelać na papier. A kiedy już nieznacznie przyswoiłem sobie ten wasz bełkot: KREW MNIE ZALAŁA!!! Kim się staliście; przy tym waszym tzw. Postępie cywilizacyjnym – ledwo okrzepłym, a opartym na fundamentach moich czasów. Śmiecie twierdzić, że to co tworzycie – tę kreację waszego bytu – jest jedynym, słusznym a co za tym idzie – realnym i NATURALNYM! Mylić się jest rzeczą ludzką. Prawda. ALE WY JUŻ NIE JESTEŚCIE LUŹDMI! Odszczepieńcy! I to na własne żądanie. Kultywujecie błędy przodków, bredząc coś o niezmienności przeznaczenia. Pewnie. PEWNIE!!! Jednak teraz pozostało wam tylko samouni... ŻE CO?!!! Że nie? Że to oznaka słabości? Tchórzostwa? Głupoty? Zatraceni w swym jednokierunkowym i ogólnie przyjętym a` priori pojęciu o rzeczywistości, zbłądziliście już na samym początku. Teraz nie ma dla was już żadnego ratunku. Tkwiąc w przeświadczeniu, że żyjecie po tej właściwszej stronie lustra – kręcicie się w kółko. Wy!!! Biedna, żałosna bando kretynów... Otworzyłem dla was wrota ku świetlanej przyszłości – myśląc, że niczego nie przeoczyłem w swym Geście Aktu Miłosierdzia i będąc bardziej niż pewnym swego, dałem wam w dłoń kaganek oświecenia. Ale nieee... PO CO?!!! Pochodnia prawdy wylądowała w rynsztoku upodlenia rodzaju ludzkiego. Zanim poczyniliście pierwszy krok naprzód, zawróciliście dwa w tył!!! Wy!!! Kłębiąca się w swoim smrodku - maso! Niech was diabli!!! Tak zawalić – takie proste zadanie!!! Brak mi pojęć na was całych!!! Jeden Widzący To Co Słuszne I Kroczący Ku Niemu – Nostardamus. 12.01.01 Opera omnia - wątek zamknięty. |
|||
2013-07-11, 20:38:55
RE: Godni pożałowania zwyrodnialcy!
|
|||
|
|||
Łał, mocne. Wejdę tu jeszcze, obiecuje.
miłego dnia |
|||
2013-07-11, 20:46:51
RE: Godni pożałowania zwyrodnialcy!