Mikołajek
|
2012-06-07, 22:17:23
Mikołajek
|
|||
|
|||
______________Jestem
______________Świętym Mi ____________kołajem opowia __________dam dzieciom baje _________i__________prezenty _________wręcz________rozdaję __________bo___to_______robią _________*Mik_o_ła_je_____Czy ________k_t_o**_g_r_zecz___ny _________p(O)___(O)_y_ta_, sz _______cz__________e*rze_kto ____nie______*___grz__e__*_cz ___ny_____rózgę_______bie__rze ___a*_______*_________dla_dzie ____ci_________________do_skar ___pety*_____________*wkładam _misie lub*_______*gadżety i to właśnie__mówiąc_szczerze __lubię robić____bo wciąż wierzę _że_ io frajda__*iesłychana__uśmiech dać _na święta*******no*__bo chłopcy __i dziewczęta$*wciąż*_prezenty _____łakną_szczerze__a to lalę _____albo*******___*wieżę lub _____ko______________mórk__kę _____kompu_te__rek___auto__ ______domek_pantofelek___tak _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________działają w całym ______świecie Mikołaje. Już ____to wiecie_______a czasami ___pod choinke______teź położą _____piwa___________skrzynkę Grześ |
|||
2012-06-07, 23:29:49
RE: Mikołajek
|
|||
|
|||
To ja też poproszę. Nie wiem na co zasłużyłam, bywało że byłam niegrzeczna, ale już się poprawię
Baju, baju Mikołaju miłego dnia |
|||
2012-06-08, 22:18:31
|
|||
|
|||
och
Grześ |
|||
2012-07-01, 23:07:39
|
|||
|
|||
no no no Mikołaju to ja o rózgę proszę bo byłam bardzo grzeszna ...upsssssssss
a tak na poważnie to - Mikołajek jesteś przystojniaczek Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2012-07-02, 21:38:24
|
|||
|
|||
coś szybko ten mikołajek - nas odwiedził
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości