NIE NAPISZĘ CI PIĘKNEJ PIOSENKI
|
2011-03-07, 20:22:10
NIE NAPISZĘ CI PIĘKNEJ PIOSENKI
|
|||
|
|||
Nie napiszę Ci pięknej piosenki
choć tak ślicznie śpiewać je umiesz lecz to serca mego są dźwięki możesz przecież ich nie zrozumieć. Nie napiszę ci wiersza miłego chociaż słów się cisną tabuny. Ty nie zagrasz jeszcze niczego bo brakuje tej jednej struny. A ta struna to nić mej miłości co połączy nasze dwa serca gdy uczucie w Twym sercu zagości usiądziemy razem do scherca. A gdy będziesz przy fortepianie ja uczuciem Cię moim otulę łzę uronisz moje kochanie i odnajdziesz brakującą strunę. I rozlegnie się nasza rapsodia rozśpiewają się wszystkie anioły bo to naszej miłości melodia nawet Bóg będzie wesoły. Obiecałem, że nie napiszę ale serce nie posłuchało choć mówiłem, by biło ciszej samo piosnkę poukładało.... Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-03-07, 23:24:04
RE: NIE NAPISZĘ CI PIĘKNEJ PIOSENKI
|
|||
|
|||
No i sobie zaśpiewałam na melodię "Żółty jesienny liść"
miłego dnia |
|||
2011-03-07, 23:43:07
|
|||
|
|||
I ja też sobie zaśpiewałam na melodię "Żółty jesienny liść"
dobry tekst Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-03-11, 22:09:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-11 22:09:58 przez polotka.)
|
|||
|
|||
to trzeci próbuje nucić ....tylko coś mi ten Żółty jesienny liść nie pasuje
Może wolwerin swoim śpiewem nasze uszy "połaskoczesz". Dziękuję Twojemu sercu ..... że jest takie nieposłuszne Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-03-27, 12:07:00
|
|||
|
|||
Nie pisz mi żadnej piosenki
Chociaż tak bardzo lubię śpiewać Wsłuchałam się w twojej duszy dźwięki Ono piękniej ode mnie śpiewa Głos często jest nieposłuszny W fałszywe tony schodzi A serce swoją melodią Nigdy ucha nie zwodzi kocham cię życie |
|||
2011-03-27, 13:19:40
|
|||
|
|||
autor jak zwykle pisze w jednolitym stylu i rytmie
pewnie i melodie są takie Grześ |
|||
2011-03-27, 19:25:28
|
|||
|
|||
Grzesiu!
Zbędna Twoja złośliwośc,bo każda piosenka jest w innym stylu i melodii,mam tez piosenke country,tak więc nie rozumiem tej zgryzliwości??!! A,powiedz mi,w jakim stylu sa te piosenki,Twoim zdaniem????????? pozdrawiam! Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2012-04-18, 16:16:50
|
|||
|
|||
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2012-04-18, 21:40:21
|
|||
|
|||
Wolwi
z mojej strony to nie była żadna złośliwość tylko opinia, zrersztą pozytywna, ze Twoje wiersze sa miłe i rytmiczne jesli źle coś napisałem - to wybacz mi Grześ |
|||
2012-04-19, 21:04:33
|
|||
|
|||
o kurcze...ale ładnie
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2012-04-22, 03:10:23
|
|||
|
|||
bardzo dziekuję za miłe komentarze,a melodie sercem pisane z sercem trzeba sobie nucić lub przynajmniej tak je pojmować,bo one nie dla poklasku powstają,a są jego dziełem,ja tylko wrzucam je na papier,ot tylko i aż tyle,moi drodzy
Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości