8 Marca
|
2012-03-07, 21:29:28
8 Marca
|
|||
|
|||
Twoich oczu piękne i ogniste blaski
godne tu jedynie królewskiej kolaski ust cudnych słodkości miodu smaków wszelka kształtem perłopławów nadobna muszelka radości uśmiechów, życzliwości cnota wszechświata otworem piękno i ochota dłoni czuły dotyk koi z utęsknienia i świat cały w niebo miłością zamienia Powab Twej kibici nie słowem wymieniać nie podobna znależć takiego istnienia. W dniu tym godnym chwały oraz uwielbienia Przesyłam Ci skromne godności życzenia Niech od dziś Twe życie radością spowite mgłą zaś miłość niech jest, spełnienie przeżyte z niadzieją niech przyszłość wchodzi w cne mariaże a jutro i codziennie sukces da Ci w darze wśród tych naszych czasów, wśród tej wielkiej dziczy tego co powyżej Grześ Ci dzisiaj życzy Grześ |
|||
2012-03-07, 21:52:27
RE: 8 Marca
|
|||
|
|||
Ślicznie Grzesiu, takie życzenia każda pani chciałaby uszłyszeć, a ja sobie poczytam
miłego dnia |
|||
2012-03-08, 14:33:40
|
|||
|
|||
Przedewszystkim szczęścia i miłości,by nigdy nie zabrakło obok Was osoby,która będzie Was kochać i szanować.
Dla wszystkich zarejestrowanych tu Słoneczek i Tej, którą w sercu noszę Czym bez Was byłby świat? Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek |
|||
2012-03-08, 20:21:25
|
|||
|
|||
Dziękujemy
"Ktoś, komu nie chce się szukać, nie jest wart tego, by znaleźć." |
|||
2012-03-09, 00:07:02
|
|||
|
|||
(2012-03-08 14:33:40)majak napisał(a): Przedewszystkim szczęścia i miłości,by nigdy nie zabrakło obok Was osoby,która będzie Was kochać i szanować. Dzięki Majak, bywaj częściej miłego dnia |
|||
2012-03-16, 22:52:13
|
|||
|
|||
Trochę późno lecz z całego serducha dziękuję ...
sklonowałam się Grzes majak Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2012-03-18, 23:27:55
|
|||
|
|||
wśród tych naszych czasów, wśród tej wielkiej dziczy
tego co powyżej Grześ Ci dzisiaj życzy - wielkie dzięki Grzesiu Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości