Metoda Silwy
|
2011-08-13, 21:48:00
Metoda Silwy
|
|||
|
|||
Po raz drugi zaczęłam czytać tę książkę, ale nie tylko czytać trzeba to przetestować, ciekawe co będzie jak skończę testować
Czy ktoś zna temat ? miłego dnia |
|||
2011-08-13, 23:26:45
RE: Metoda Silwy
|
|||
|
|||
Grześ zna
Grześ |
|||
2011-08-13, 23:36:04
|
|||
|
|||
i znowu - kalkomania
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-08-14, 21:57:01
|
|||
|
|||
(2011-08-13 23:36:04)babajaga napisał(a): i znowu - kalkomania Narazie usuwam podwójny post ale to admin musi coś zaradzić miłego dnia |
|||
2011-08-14, 22:17:59
|
|||
|
|||
a dlaczego ty usuwasz
przecież to Grześ narozrabiał... Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-08-15, 14:11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-08-15 14:12:39 przez anja.)
|
|||
|
|||
To nie jego wina , coś ma źle w ustawieniach, ale ja się na tym nie znam
miłego dnia |
|||
2011-08-15, 14:49:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-08-15 14:52:29 przez babajaga.)
|
|||
|
|||
Metoda Silwy - czy to tytuł książki którą czytasz...
( widzę,że my tylko w trójkę i czasami Grześ - tu uczestniczymy - dlaczego - wygląda na to, że ten portal jest naszym komunikatorem - wpadamy na pogaduchy - czasami - więc niech tak będzie ) Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-08-15, 14:57:48
|
|||
|
|||
Kiedyś to forum tętniło życiem, mam nadzieję że trochę życia tu powróci. Jak wiesz bywałam na innych forach i albo zupełnie "wymarłe" albo tylu jest uczestników że trudno zliczyć a tym bardziej przeczytać wszystkie posty i ludziska piszą takie bzdety o niczym. Musiałabym całe dnie siedzieć, czytać i odpisywać żeby być w temacie. Tutaj dobrze się czuję i mam nadzieję że coś się poprawi. Może znasz kogoś chętnego na pogaduchy lub wierszowanie.
miłego dnia |
|||
2011-08-15, 15:25:26
|
|||
|
|||
Cóż nie lubię tłumów i własnie tutaj się wspaniale czuję ...sentyment pozostał .
Wspominałam już efemerydzie o Grzesia kalkomanii...obiecał ,że się tym zajmie. A co do tematu to niestety nie jest mi znana Metoda Silwy ...skoczę a włąsciwie polecę i pogoogluję Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-08-15, 15:25:53
|
|||
|
|||
Aniu (chyba tak masz na imię) - każdy czuje się gdzieś dobrze...
ma swoje takie ulubione miejsce... ja komentuje na E-literaci http://www.e-literaci.pl/portal.php tak raczej komentuje - bo lubię poezję - nie umiem sama pisać zgrabnie- czasami coś tam wstawię - pisze czasami - bo tak wypada.. ale nie zawsze mi pisanie wychodzi... najlepiej to mi wychodzą : częstochowa i rymy nieciekawe- - wiem o tym bo widzę błędy - ale inaczej nie potrafię - dlatego wole komentować... a tutaj Aniu - to raczej nie spodziewaj się niczego więcej - to forum ma duże braki zerknij jeszcze tu dla porównania http://www.niezapominajkowo.com.pl/ ludzie chcą się rozwijać - chcą być zauważalni - są ambitni chcą wydawać tomiki tu raczej nie ma krytyki - tu się przyklaskuje nie dołuje ale też nie uczy brak wzorca.. Nie pisze tego dlatego - żeby ci zrobi przykrość..ale taka jest prawda... Możemy się tu spotykać dla nas dla siebie - ale nie dla poezji czasami - trzeba mieć gdzie się wygadać - pośmiać- posmucić... tu mamy taką możliwość...chyba,że coś się zmieni... Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-08-15, 15:30:15
|
|||
|
|||
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości