Życzenia imieninowe dla Anji
|
2011-07-26, 11:07:11
Życzenia imieninowe dla Anji
|
|||
|
|||
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-07-26, 20:52:18
RE: Życzenia imieninowe dla Anji
|
|||
|
|||
Aniu,
Niech Ci się spełnia wszystkie Twoje marzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech Ci się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno i te nie mówione wcale. Zdrówka, pogody ducha, miłosci i uśmiechu na każdy dzień życzy, majak Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek |
|||
2011-07-27, 19:40:26
|
|||
|
|||
Piękny dzień gdy oczy Twoje
patrzą wszędzie cudnym blaskiem gdy uśmiechy i radości promienieją rankiem , brzaskiem Postać Twa - królewskie wdzięki wokół dziś rozsiewa wszelkie Każdy kto je ujrzy choć raz cudnych odczuć szczęście wielkie Cud Twych włosów ,ust karminy Delikatność uczuć, krasa to przymioty nieskończone to jest Twoich wdzięków masa W dniu Twej chwały - Twego święta Każdy wdzięczen i radosny życzy Tobie co spamięta wiecznych odczuć wielkiej wiosny By w uśmiechu Twoje życie całe w pięknie i radości By to zawsze tu ostoja było wielkiej też miłości Powodzenia w Twoich planach życzliwości pełne garnce oraz przyszłość wielka dana Tego tu Ci dzisiaj życzą wierne serca i miłości niech to wszystko wielki będzie i na zawsze niech Ci gości Grześ |
|||
2011-07-27, 19:40:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-27 19:41:20 przez Grześ.)
|
|||
|
|||
całuski
Grześ |
|||
2011-07-27, 20:19:06
|
|||
|
|||
Dziękuję Polotko, Majak i ©rzesiu za miłe życzenia, za to że pamiętaliście o mnie, brakowało mi Was.
Buziaczki miłego dnia |
|||
2011-07-27, 22:40:38
|
|||
|
|||
Nie masz pojecia anju jak mi sie smutno robiło kiedy zaglądąłam i takie pustki były tylko szum wiatru a nie dotyk
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-07-29, 11:07:00
|
|||
|
|||
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-07-29, 21:31:37
|
|||
|
|||
Dzięki Babciu Jagusiu za miłe życzenia i piosenkę, bardzo lubię Danutę Rinn :-)
miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości