EROTYKI
|
2011-07-04, 22:25:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-07-04 22:39:11 przez inna20.)
EROTYKI
|
|||
|
|||
Napisz w mojej duszy Napisz coś we mnie, napisz w mojej duszy Będę radość nosić w kieszeniach Sen uczesze mojej głowy włosy W warkocze zaplecie marzenia Zapisana prawda w mojej księdze życia Omdlewa nocą w lubieżnym przegięciu Krótkim, urywanym oddycha oddechem Gdy oddana cała spoczywa w twoim objęciu Wilgotne wargi pragnień rozchylają się bezwiednie Gdy żądza i rozkosz mą duszę oniemi Oddaję się cała mdlejącym uśmiechem Wpijam się w ciebie palcami drżącymi Gdy czar nocy pryśnie, duszę zaspokoi Utulisz w ramionach przyszłości Wyczerpana, zmęczona, jeszcze pełna ciebie W mym wnętrzu twoje imię wciąż gości Duszy nie ruszaj Bądź kropelką rosy na moim ciele Zawiśnij na wierzchołku piersi Ukryj się w kołysce pępka Zsuń po łodydze włosa do krainy marzeń - otwieram się Na szerokość kropelki Ciepło mojego wnętrza wypełnij po brzegi Duszy nie ruszaj Jest inna ... Nagość otul Przytul mnie promykami słońca Blaskiem gwiazd zdejm ubranie Otul wonią rozpalonego ciała Księżycem wycałuj od stóp do głów Poranną rosą nawilż spragnione usta Ciało obsyp płatkami pocałunków Wypieść całą motylimi muśnięciami Nagość otul miłości zasłoną Nałóg Budzę się - znów byłeś we śnie Ty - mój nałóg Pachniałeś tak męsko Zmysły się budzą Lęk odchodzi Otwierają się drzwi erotycznego świata Twoje ręce, usta, język Wciąż wędrują Po wszystkich zakamarkach ciała Rozkoszą pojąc namiętność Szepty, tchnienia, krzyki Taniec powolny, namiętny Błogość ... Sen ... piękny sen ... Jesteś mym nałogiem Pan swej doli Kolejny rozdział zanika w dali Codziennych zmagań podróży życia Cały twój zapał już się wypalił Co będzie jutro nawet nie pytaj Może na ustach zagości uśmiech Naprzód powleczesz niemłode kości Zadasz pytanie - czy to za karę Bunt nosisz w sercu i wiele złości To samo jutro na twojej drodze Ostre zakręty, twarde kamienie Potknięć nie zliczysz, także upadków Wewnętrzna siła pcha niestrudzenie Zaciskasz pięści, brak już pokory Rozkrzyczysz ciszę siłą swej woli Solą tej ziemi jesteś i chlebem Silnym człowiekiem, panem swej doli Przedświt się budzi Przedświt się budzi, gdy gasną latarnie Ciężkie powieki nadal tańczą w baśni Przeciągam ciało otulone snami Zakochany wariat budzi mnie pieszczotą Wkradają się w nozdrza podniecone chęci Cialo się wygina w pragnieniach półsennych Rozmarzone wargi smakują skórę Męska zachłanność roztacza swój powab Piękno tej chwili jest harmonią ciała Jak pieśń flecisty wydobywa dźwięki Wieńczącym krzykiem dosięga zenitu Bez zbędnych pytań ogłasza jedność W czerwonej sukni
W czerwonej sukni z bukietem róż Tańczę, gdy klaszczą czułe ręce Za to że jesteś w każdej minucie Przesyłam uśmiech w niemej podzięce Nie schodź z mej drogi przyjacielu Bądź, póki jeszcze kochać mogę Dla ciebie wplotę czułość do wersów Na wspólne szczęście, na wspólną drogę Różane płatki błyszczą czerwienią Wszystkie na twoim ciele układam By wypieściły pragnienia duszy Namiętny całus na ustach składam Czerwone kwiaty, usta czerwone Myśli się plączą z odurzenia Czerwoną suknię porwał wiatr Zostałeś ty i moje marzenia |
|||
2011-07-07, 19:11:42
RE: EROTYKI
|
|||
|
|||
znakomite
Grześ |
|||
2011-07-07, 19:11:42
|
|||
|
|||
znakomite
Grześ |
|||
2011-07-07, 20:38:24
|
|||
|
|||
Witaj Kasiu - powtórzę za Grzesiem - znakomite
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości