Apel
|
2011-03-07, 21:08:10
Apel
|
|||
|
|||
Niech już pan wraca z tych wojaży
bo jakoś trudniej mi się marzy nikt już nie chwali moich wierszy i w głowie też nie czuję świerszczy kwiaty przesyła już ktoś inny jest trochę śmieszny i dziecinny ale od pana daję słowo pachną inaczej wyjątkowo zatem to kiedy już pan wraca ja wiem że bardzo ważna praca ale kontakty personalne są równie ważne choć banalne ostrzegam pana nie żartuję jestem poważna nie flirtuję liczę że pan jest również szczery i nienaganne ma maniery doceni pan moje walory wciąż atrakcyjne do tej pory nie spotkał pan się z chwalipiętą do tego słodką uśmiechniętą dlatego czas gra ważną rolę na długi przestój nie pozwolę ni sobie a tym bardziej panu bo czeka cały szwadron fanów "Szczęście to kamfora,ulatniać się skora" Jan Sztaudynger |
|||
2011-03-07, 23:06:38
RE: Apel
|
|||
|
|||
wracaj chłopie do fryzjerki
bo zostaną z ciebie szelki wracaj kup bukiecik róż doceń wzystkie jej walory atrakcyjne do tej pory miłego dnia |
|||
2011-03-11, 22:28:02
|
|||
|
|||
Wiersz pochwalę fryzjerko bo wart tego !!!
wiem ,wiem nie na moją pochwałę czekasz Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-03-21, 20:46:30
|
|||
|
|||
Fryzjerko a co się stanie jeśli ten pan nie wróci bo tak może być ale tyrzeba być dobrej myśli i wszystko będzie jak trzeba
|
|||
2011-03-22, 16:24:43
|
|||
|
|||
Nikt nie chwali???
A właśnie,że wiersz jest fajny,napisany lekkim piórem,troszke powaznie,troszke z humorkiem--mi sie podoba Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości