MY POECI...
|
2011-03-10, 14:04:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-11 17:08:44 przez wolwerin.)
MY POECI...
|
|||
|
|||
My poeci- którym często los odebrał wszystko
my poeci- którym podły człowiek zepsuć chciał nazwisko my poeci- nie rozumiani często przez nikogo dzisiaj dorównujemy dawnym bogom... Zawieszeni między Bogiem a zjadaczem chleba nie martwimy się czy nam się uda kiedy chcemy dotykamy nieba a ze słowem wyprawiamy cuda... Dzisiaj z wiatrem odwiedzimy ukochaną by poszaleć w jej cudownych włosach teraz moc mamy nieokiełznaną taki otrzymaliśmy od Weny posag.. My artyści poetyckiej sceny przez świat pójdziemy nawet boso porozrzucamy fraszki, treny upijać się będziemy świeżą rosą... I ty młody, co za pióro dziś chwyciłeś by się wdrapać na poetyckie szyty wczoraj nawet o tym nie marzyłeś że i ty możesz kiedyś być znakomity... Teraz wszechświat stał się naszym domem my poeci wielcy, średni oraz mali swoje dzieła zostawimy potomnym dziś jesteśmy naprawdę wspaniali... Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-03-10, 20:42:50
RE: MY POECI...
|
|||
|
|||
Dzięki Janusz za ten wiersz, brzmi jak hymn poetów.
Ja nie nazywam się poetką, ale pisanie sprawia mi dużą przyjemność, nigdy też nie miałam aspiracji do bycia najlepszą w tej dziedzinie. miłego dnia |
|||
2011-03-10, 23:17:20
|
|||
|
|||
Brawo Janku...Super
http://www.youtube.com/watch?v=dJ3lxK9hs9U |
|||
2011-03-11, 17:07:30
|
|||
|
|||
Dzieki dziewczyny
dopisałem wczoraj jeszcze tą część brakująca odnoszącą sie do młodych,ale mi jej brakowało,więc ja dodałem pozdrawiam! Janusz Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-03-11, 21:24:23
|
|||
|
|||
Ach -Wy POECI.....jesteście wspaniali.
Przy waszych wierszach ,można w chmureczkach pobujać ,łezkę uronić,zębami zazgrzytać a i uśmiechnąć się i za to DZIĘKUJĘ Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-03-11, 21:43:13
|
|||
|
|||
Nie Wy,tylko My--Ty też,polotko
pozdrawiam! Janusz Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-03-11, 21:47:38
|
|||
|
|||
ja tylko jestem czytacz
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-03-14, 18:41:09
|
|||
|
|||
Teraz wszechświat stał się naszym domem
my poeci wielcy, średni oraz mali swoje dzieła zostawimy potomnym dziś jesteśmy naprawdę wspaniali... potrafisz zaskoczyć pięknymi utworami Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-03-15, 18:48:53
|
|||
|
|||
Dzięki za miły komentarz
Może on taki piekny nie jest,nie wiem,ale jakoś tak mi było go potrzeba,że musiał powstac mimo,że nie jest typowym równozgłoskowcem,bo ma nierówną ich liczbę,ale przekaz był dla mnie najwazniejszy,i jesli sie udał,to sie bardzo cieszę pozdrawiam! Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-03-15, 23:42:31
|
|||
|
|||
zgłosek nie liczę bo nie znam się na tym .... a przekaz wspaniały
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-03-16, 14:00:34
|
|||
|
|||
(2011-03-15 23:42:31)polotka napisał(a): zgłosek nie liczę bo nie znam się na tym .... a przekaz wspaniały to prawda...przekaz wspaniały Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości