Ballada o mojej d....
|
2011-02-20, 22:05:02
Ballada o mojej d....
|
|||
|
|||
Byłaś ze mną od kiedy pamiętam
w dni powszednie oraz wszystkie święta zawsze tak było, nikt nie powie nie moja d... Byłem mały i sporo broiłem bo wiesz dobrze, że orłem nie byłem ty cięgi na siebie brałaś, ja nie moja d... Potem szkoła, liceum i studia siedziałaś ze mną do popołudnia i niech ktoś pomyśli, co sobie chce moja d... Wojsko również mnie nie ominęło sporo życia przecież mi zajęło ale nigdy nie powiedziałaś nie moja d... Czasem jadła nawrzucałem w ciebie a ty brałaś wszystko wciąż na siebie ja dobrze wiedziałem ,że jest ci źle moja d... Ty nigdy na nic się nie narzekałaś czasem ciszej lub głośniej bąkałaś dziś się z tego tylko śmieję, he , he moja d... Tylko twe specyficzne perfumy wprowadzały innych w stan zadumy może ich tak, rozumiem ,lecz nie mnie moja d... Chociaż powie ktoś, że plotę bzdury dla mnie tyś fenomenem natury bo tylko ciebie nie można mieć w d. moja d... Nikt nie napisał ci poematu ja napiszę, nie widzę dramatu bo ty dobrze to wiesz, jak lubię cię moja d... Wiem ,że dostanę złe komentarze lecz niech wiedzą, szacunkiem cię darzę więc niech piszą, mam to w d , może nie moja d... Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-02-21, 20:13:46
RE: Ballada o mojej d....
|
|||
|
|||
OOoooooooo oda do d...
mam nadzieję ,że mój komentarz wolwerin nie będziesz miał w d.... Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-02-21, 22:57:09
|
|||
|
|||
Inni o kwiatuszkach, serduszkach a tutaj proszę o d...
Rzeczywiście ta część ciała jest zaniedbywana przez poetów miłego dnia |
|||
2011-02-22, 11:31:53
|
|||
|
|||
Oj Janku ..Ty figlarzu
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
2011-02-22, 21:41:12
|
|||
|
|||
no niby tak
choć wilu o nierj pamięta na przykąłd kiedys Szaydynger pisał : " FILOZOF Nawet nie wiedział, że na dupie ma przedział" przepraszam ale to cytat Grześ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości