Satyra na leniwych chłopów 2
|
2011-02-19, 20:45:05
Satyra na leniwych chłopów 2
|
|||
|
|||
Czy ty pamiętasz, jak byłeś młody
w jakie bitewne stawałeś szranki i nie martwiły cię niewygody wszystko byś zrobił dla swej kochanki. W końcu wygrałeś, zostałeś wybrany boś miał najlepsze z wszystkich zalety i usłyszałeś, tyś mój kochany zdobyłeś serce pięknej kobiety. Lecz, co to się dzisiaj się z tobą stało życie traktujesz jak jakiś skecz gdy twoją miłość serce bolało tyś ze wzruszeniem oglądał mecz? Przyniosłeś kwiaty na imieniny bo ustawiłeś alarm w komórce ty zrobiłeś z ukochanej kpiny kwiaty idioto podałeś córce? Tu durna pało, zacznij już myśleć sądziłeś żeś wszedł na szczyt fantazji ona chce słowo miłe usłyszeć i dostać kwiaty tak, bez okazji. I nie wymawiaj jej, że spulchniała bo jesteś człowiek co najmniej dziwny masz więcej ciała do całowania i spójrz lepiej na swój mięsień piwny. Bo sam wyglądasz jak strach na wróble już sam twój zapach jest rzekłbym cienki nie jesteś amantem , zwykłym bublem kiedyś ty zajrzał do swej łazienki? Czas wielki wreszcie się opanować bo życie jakoś tak szybko leci żebyś chłopie nie musiał żałować bo może pojawić ci się ten trzeci. Olej już ten mecz, te głupie bramki kup swej wybrance coś z firmy ”coty” i skocz do wanny, nie urwij klamki ty strzelaj gole, no do roboty!!! A jeśli dalej trwać będzie kpina no i rozpadnie się już cały kram to ci zostanie, prysznic, kabina no i ta piosenka—przeżyj to sam!!! Zamknij oczy, otwórz serce,a zobaczysz dużo więcej... |
|||
2011-02-19, 22:12:38
RE: Satyra na leniwych chłopów 2
|
|||
|
|||
Jaśku...:)Lubię Cię czytać...
http://www.youtube.com/watch?v=dJ3lxK9hs9U |
|||
2011-02-19, 23:18:52
|
|||
|
|||
Janusz cóś wspaniałego. Panowie przeczytać i stosować
miłego dnia |
|||
2011-02-19, 23:35:49
|
|||
|
|||
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2011-02-20, 15:48:14
|
|||
|
|||
stos
o wać panie przemiły czemuż tu kuchnie chcesz mimo siły odkryć, pokazać........... recepty sporo, ale tez uderz sie w pierś z pokora, boć pewnie jestes z rodu wyjatek........... za czas niedlugi, przyjde w ten kątek, popateze znowu na liter krocie i ................ sprawdze czys uciekł swojej ochcocie. Grześ |
|||
2011-02-20, 21:45:19
|
|||
|
|||
A jeśli dalej trwać będzie kpina
no i rozpadnie się już cały kram to ci zostanie, prysznic, kabina no i ta piosenka—przeżyj to sam!!! właśnie tak Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek. — Wisława Szymborska |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości