Wartości...
|
2008-09-15, 13:26:56
|
|||
|
|||
jednym do szczęścia trzeba pieniędzy
wokół nich kręci się całe życie ważniejsze często grono przyjaciół serce na dłoni podadzą skrycie cóż po bogactwach gdy wokół pustka i liczyć można tylko na siebie nikt nie wysłucha i nie przytuli gdy dusza serce w nagłej potrzebie czasem pamiętać trzeba o ludziach jedyną w życiu często ostoją kiedy dopadnie mnie melancholia przy bliskich jakoś mniej się jej boję już nie czuje pustki koło serca łatwiej zasypiam wtulona w jasiek wystarczy jedna myśl ciepła by sen zabrał spod powiek piasek Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo" |
|||
2009-02-01, 12:38:32
|
|||
|
|||
niech świat zalewa fala przyjaźni
w fali przyjaźni niech utoniemy falą przyjaźni obmyjmy serca przyjaźń samotność uwalnia z cienia kocham cię życie |
|||
2010-12-20, 11:16:07
RE:
|
|||
|
|||
2010-12-20, 23:40:02
RE: Wartości...
|
|||
|
|||
"Wykopałeś" piekny wiersz Alinki-czardasz, skomentowany przez równie wspaniałą minawię. Miejmy nadzieję że dziewczyny będą częściej zaglądały
miłego dnia |
|||
2010-12-21, 18:03:47
|
|||
|
|||
zdecydowanie sa potrzebne obie i to często
Grześ |
|||
2010-12-22, 00:57:14
|
|||
|
|||
ech jak bardzo brak Alinki i Eli ...trzeba wierzyć ,że być może przed Świętami nas odwiedzą bo.....
Humor jest kołem ratunkowym... w nurcie życia. |
|||
2010-12-22, 10:40:46
|
|||
|
|||
(2010-12-22 00:57:14)polotka napisał(a): ech jak bardzo brak Alinki i Eli ...trzeba wierzyć ,że być może przed Świętami nas odwiedzą bo..... Ainka wiem że wyjechała, a Ela napewno zajrzy miłego dnia |
|||
2011-01-15, 15:32:55
|
|||
|
|||
jednym do szczęścia trzeba pieniędzy
wokół nich kręci się całe życie ważniejsze często grono przyjaciół serce na dłoni podadzą skrycie cóż po bogactwach gdy wokół pustka i liczyć można tylko na siebie nikt nie wysłucha i nie przytuli gdy dusza serce w nagłej potrzebie czasem pamiętać trzeba o ludziach jedyną w życiu często ostoją kiedy dopadnie mnie melancholia przy bliskich jakoś mniej się jej boję już nie czuje pustki koło serca łatwiej zasypiam wtulona w jasiek wystarczy jedna myśl ciepła by sen zabrał spod powiek piasek niech świat zobaczy co noc ukrywa gdy przemieniona blaskiem zorzy roztacza słodkie swoje ramiona bratnia dusza oceanów i morzy gdy gwiazdy na niebie już płoną ciepło serca szukam znów skrycie czy ogarnie mnie swą drżącą dłonią lub też spadnę jak Ikar w greckim micie wartosci ludzkiej miarą jest serducho uśmiech, maly gest w stronę człowieka inaczej to pustynia .. tam wciąż sucho brak przyjaciół i nikt na nas nie czeka życie .. jest snem wariata ... aż do utraty przytomności ... |
|||
2011-01-16, 11:04:31
|
|||
|
|||
Wspaniały temat. Tomku czyżbyś dokończył wiersz Alinki ??
miłego dnia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: