Ropuszka chce do łóżka
|
2010-08-16, 22:16:26
Ropuszka chce do łóżka
|
|||
|
|||
wszystko zapisałam skrzętnie
będę wszystko egzekwować każde twoje słodkie słowo będę chciała wysmakować teraz jednak już za późno trzeba było siedzieć cicho będę mocno molestować podkusiło ciebie licho przyjdzie spełnić obietnice przypilnuje cię dokładnie będziesz jeszcze musiał mówić że wyglądam bardzo ładnie taniec to początek kary którą tobie zafunduje już rozmyślam jak mam dręczyć pewnie mówisz- tak żałuję lecz kobyłka już u plota słowo padło już na pewno żądam jeszcze komplementów no i musisz zostać ze mną musisz patrzeć czule w oczy jakbyś ponad życie kochał nie pomogą żadne żale będziesz jęczał, głośno szlochał jeśli będziesz mi posłuszny może zechcę się zlitować ale pieszczot nie daruje no i musisz pocałować nie licz że w księżniczkę zmieni moje lico pocałunek musisz zatem znieść ropuchę to dopiero jest frasunek teraz pewnie będziesz myślał zanim rzucisz słodkie słowa będziesz długo widział płaza gdy musiałeś go całować Przyjaciel - ktoś, kto zna melodię Twego serca i może ci ją przypomnieć, gdy zapomnisz słów. |
|||
2010-08-17, 07:28:47
RE: Ropuszka chce do łóżka
|
|||
|
|||
Hahahahahahhahahahaha
No cóś wspaniałego. Trzeba by spisać takiemu co ma mówić i robić bo biedaczek nie pamięta co kobieta lubi A podobno kobieta pięknieje w oczach mężczyzny z każdym kieliszkiem bardziej miłego dnia |
|||
2010-08-18, 14:54:51
RE: Ropuszka chce do łóżka
|
|||
|
|||
nic nie pozostaje ......tylko zmienić się w bociana
hahahaha co się uśmiałam to moje :)Nuleczko dziękuję |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|