Rydzyk
|
2009-03-26, 08:57:03
Rydzyk
|
|||
|
|||
Tadek Rydzyk chłop z Olkusza
więc nikogo nie posłucha on nienawiść z mlekiem wyssał teraz zawsze z niej korzysta nie pytaj Go skąd ma kasę bo to dobro jego własne mohery go wiernie popierają zamiast Boga jego mają on tu pierwszy jest przed Bogiem bóg niech czeka nań przed progiem jego wielbi rząd parlament już się płaszczy przed nim nawet on, co żąda to i sobie weźmie nikt się nie sprzeciwi przecież prezydent mu nic nie znaczy za urząd musi przecież zapłacić rząd zapłacił już becikowym on stawia ciągle żądania nowe i nie spocznie Rydzyk Tadek póki ma nad wszystkim władzę wszyscy się już Rydzyka boją ma w Toruniu twierdzę swoją nie znajdziesz tam przeciwnika lecz samych fanów ojca Rydzyka mohery są wciąż łatwowierne niech wypróżni im kieszenie S-c 2006-03-04 |
|||
2009-03-26, 13:04:49
|
|||
|
|||
rydzyk tadek chłop jak Gacie
zawisł dziś na Twym warsztacie wytrzepałeś go jak szmate teraz wrzyć do kubła tate. |
|||
2009-03-26, 14:26:55
Re: Rydzyk
|
|||
|
|||
leszek009 napisał(a):wszyscy się już Rydzyka bojątylko nie wszyscy, dobrze? :dokuczacz: i zrezygnowałabym z pogrubionego słowa lecz samych fanów ojca Rydzyka miłego dnia |
|||
2009-03-26, 22:24:10
anju
|
|||
|
|||
tu nie chodzi o nas prostych ludzi tylko o rząd byłej IV RP trzęśli przed nim spodniami
|
|||
2009-03-26, 22:52:04
|
|||
|
|||
Leszku ja jestem dosyć pojętna i lubię nieraz pożartować.
miłego dnia |
|||
2009-03-27, 00:28:53
|
|||
|
|||
:lol: To nieźle się ubawiłam tym bardziej ,ze jakosik w Rydzyku nie gustuję ...
a rydzyki bardzo lubię ale smażone i w śmietanie |
|||
2009-03-28, 02:57:03
|
|||
|
|||
A co un jada ze tak mundze i do rymu gada ?
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-28, 10:36:53
|
|||
|
|||
Sarmata napisał(a):mudze Przetłumacz Waćpan :lol: bo cosik mi głowa z rana nie pracuje :-( |
|||
2009-03-29, 14:02:15
|
|||
|
|||
Ano taki mundry, szkolony i rymami głupoty pier...
[center][spacja][/spacja] Honi soit qui mal y pense! -=============)Sword®[/center] |
|||
2009-03-29, 17:27:14
|
|||
|
|||
Tadek Rydzyk chłop z Olkusza
więc nikogo nie posłucha on nienawiść z mlekiem wyssał teraz zawsze z niej korzysta nie pytaj Go skąd ma kasę bo to dobro jego własne mohery go popierają zamiast Boga jego mają to on pierwszy jest przed Bogiem bóg niech czeka nań przed progiem jego wielbi rząd parlament już się płaszczy przed nim nawet on, co żąda sobie weźmie nikt się nie sprzeciwi przecież prezydent mu nic nie znaczy za urząd musi zapłacić rząd nagrodził becikowym on stawia żądania nowe i nie spocznie Rydzyk Tadek póki ma nad wszystkim władzę wszyscy się Rydzyka boją ma w Toruniu twierdzę swoją nie znajdziesz tam przeciwnika lecz samych fanów Rydzyka mohery są łatwowierne niech wypróżni im kieszenie trochę niekonsekwentnie chociaż to satyra. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości